Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomidorka

panny młode z Łodzi

Polecane posty

Hey, ślub 20 września 2008, przyjęcie weselne organizuje w restauracji „Marie” na Widzewie A Ty? Kiedy ślub? Gdzie impreza?

ja slub 26 lipiec a wesele robimy na gadce starej bo zalezalo nam na tym zeby miec własne kucharki :) co macie juz zalatwione?

w sumie nie wiele załatwiłam: Sala, (menu) Sukienka się szyje Fotograf Samochodem jedziemy swoim ;) I to na narazie tyle. A Ty co już załatwiłaś?

oj ja owiele wiecej -kosciol -sala , kucharki, menu -kamerzysta -fotograf -autko -suknia sie szyje -obraczki wybrane -firma do wystroju sali byc moze o czyms zapomnialam

pomidorka - masz już załatwiony garnitur dla narzeczonego? Szyjecie czy kupujecie. Bo ja właśnie nie wiem czy szyć czy kupić gotowy. Może znasz jakiegoś dobrego krawca, którego mogłabyś polecić.

co do garnituru to raczej bedziemy kupowac znam taki sklep w ktorym jak kupujesz garnitur np za 1500 to za te sama kwote mozesz sobie wybrac inne rzeczy wiec w sumie wychodzi ze za 1500 masz ciuchy o wartosci 3000:) ale jeszcze tego nie sprawdzalam . krawca ktory by szyl garnitury nie znam :( z jakiej miejscowosci jestes? jaka bedziesz miec suknie? pozdrawiam

pomidorka- a możesz napisać gdzie ten sklep się znajduje?? Jaka ulica? A jak tam Twoje przygotowania, załatwiłaś coś nowego? Ja jestem z Olechowa :) a Ty??