Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rddgf

jakie miasto lepsze Wrocław czy Warszawa??

Polecane posty

Gość rddgf

Gość Wrocław
to jasne

Gość 21lat mineloo
Wrocław jest brzydki i brudny. Jedynie rynek spoko. A Warszawa to nie wiem bo byłam tam raz, w wieku 7 lat.

Gość mi sie nie podoba
pod jakim wzgledem "lepsze"? ;) Warszawa! :P TAm jedzcie, jesli o to sie rozchodzi!! Jestem z Wroclawia i juz nie zycze sobie kolejnych tlumow nawiedzajacych moje miasto :P Tu jest paskudnie, wypad do stolicy :P

Gość viola_2
a tam gadanie zalezy na co sie zwraca szczegolna uwage .. jesli np pod katem pracy to wiadomo ze Warszawa

Gość mi sie nie podoba
popieram: WArszawa, Zielona Gora! Wszystko, tylko nie Wroclaw! :P

Gość gość
ja uwazam, ze wroclaw :) bylam kilka razy i maja o wiele tansze taksowki niz w warszawie :) polecam - www.ztp.pl !

Gość karteks
Zdecydowanie Warszawa, dużo większe możliwości, ale jednak kosmiczne koszty nieruchomości i życia. Optymalnie można zrobić tak jak my, czyli zamieszkać w Radzyminie, a pracować w Warszawie. Na samym mieszkaniu zaoszczędziliśmy prawie 150 tysięcy.

Gość gość
Wrocław, zdecydowanie wybierz Wrocław. Ja jestem z Warszawy i tez dosc mam już tych tłumów w moim mieście, kiedyś tak nie było...teraz za dużo was już poprzyjeżdżało. Najeżdżajcie swój piekny Kraków, czy Gdańsk...albo Wrocław własnie.

Gość gość
Gdybym otrzymał prace taką jaką bym chciał w obu miastach to może wybrałbym Wrocław.W innym przypadku raczej Warszawa :-)

Gość gość
Pod Warszawą też mieszkania wcale nie są kosmicznie drogie. W praktyce wszystko zależy od tego, czego oczekujecie, jakiej powierzchni. Najlepsze miejscówki dostaniecie zdecydowanie gdzieś w Radzyminie, pod miastem i tam możecie żyć bez ogromnej raty kredytu!

Gość Elo

Wrocław ostatecznie🙂

warszawa jest👎🏾 ale najlepsza Zielona Góra😉