Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkaaaaaaaa

pytanko-

Polecane posty

Gość myszkaaaaaaaa

mam pytanko jezeli teoretycznie do zaplodnienia moglo dojsc z wtorku na srode zeszlego tygodnia to dzis robiony test jest wiarygodny czy to za wczesnie?? test wyszedl negatywnie nie ukrywam ze mnie to cieszy ale zastanawiam sie czy jest wiarygodny ale nie moglam dluzej czekac :)

Gość alussia
za wczesnie na testm najlepiej go zrobic w dniu spodziewanej miesiączki lub ok 16 dni po stosunku pozdrawiam:)

Gość niekoniecznie to
po 16 dniach. testy są wiarygodne na 99.9% już w drugim dniu ciąży czyli możesz go zrobić nawet 5 dni po stosunku

Gość myszkaaaaaaaa
no to wychodzi na to ze mama nie bede :-D bardzo dziekuje za odpowiedz pozdrawiam cieplutko :-)

Gość iwa30
wydaje mi sie ze lepiej odczekać jeszcze do końca tygodnia i tak np. w piatek zrobic teścik..

Gość niekoniecznie to
przechodziąłm już to 3 razy więc wiem coś o tym;)

Gość alussia
co Ty piszesz?jakie 5 dni po stosunku! testy mogą wykryc 6 dniowa ciąze a nie 5 dni po stosunku! bo 5 dni po stosunku nie ma jeszcze hormonu kltory wykrywają testy!! nie wprowadzaj jej w błąd!!

Gość niekoniecznie to
NIEPRWWDA!!!!!!! robiłam już kilka testow wiem co nanich pisze na teście strumieniowym jak byk pisze że wykrywa 2!!!! dniową ciąże a jego wiarygodność to 99.9%

Gość miniaaa
lekarz chyba mi to mówił i sie lepiej zna od ciebie!!

Gość miniaaa
na tescie jest napisane,,wykrywa juz 6 dniowa ciaze'' a nie 2 dniową!ja tez przez to przechodziłam i sie pytałam lekarza!

Gość no też racja
--niekoniecznie to-- popieram testy teraz są na tyle wiarygodne że można szybko i sprawnie to sprawszić a nie czekać bóg wie ile... bo to one właśnie są

Gość no też racja
tak się składa że jestem farmaceutą i wiem co pisze an teście. dziewczyny pytajcie o nowe testy wykrywają 2 dniową ciążę. do zapłodnienia może dojść w ciądy 72 godzin więc test robiony 5 dni po stosunku jes jak najbardziej wiarygodny

Gość miniaaa
jak ja sie zapytałam czy moge zrobic test 5 dni po stosunku to mnie lekarz zbrechał!! moja kolezanka robila 10 dni po stosunku wyszedł negatywny zrobila 13 dni po...wyszedł pozytywny!

Gość miniaaa
i teraz ma dzidzie...

Gość no też racja
to takie gadanie. zależy jaki test i jak go robiła bo test jak każdy inny zakup w aptece ma ulotke i trzeba go dobrze wykonać. to tak jak dziewczyny biorą tabletki regularnie żadna niezapomina a jedna ma dzidziusia inna nie. jakie jest tego wytłumaczenie? test jest testem i może się pomylić bo nic nigdy niejest 100% tylko maksymalnie 99.9% ale skoro na najnowszych estach pisze o ciąży 2 dniowej to może warto w nie uwierzyć? nawet lekarze a ostatnio bardzo często są omylni. bo znam osobe u której gin wykrył gyza a poszła do innego i okazało się że to tylko ciąża

Gość myszkaaaaaaaa
robilam pre test tam pisze ze wykrywa juz 6 dniowa ciaze no i pomyslalam ze wrazie czego juz cos sie okaze chyba poczekam dalej w niepewnosci i zrobie kolejny:-(