Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_O

Ciąża po 12

Polecane posty

Gość Magda_O

Witam! Jestem w straszliwej sytucaji. Mam dwunastoletnią córkę, która ostatnio oświadczyła mi, że pobolewa ją brzuch i ma nudności. Zaniepokojona poszłam z nią do pediatry, który następnie skierował mnie do ginekologa! Straszliwie się przestraszyłam! Myslałam, że moja córka jest chora! Okazało się, ża moja Majka zaszła w ciążę. Z mężem próbowaliśmy z nią o tym porozmawiać, zadawaliśmy pytania, czy nikt jej nie skrzywdził, czy wie, kto jest ojcem dziecka. Ona odpwiedziała, że nie wiem, ale ma wielu kandytatów! Ludzie pomóżcie co ja mam zrobić, jak ten dylemat roziwiązać?

o cholerka, przyznam szczerze, że dawno mnie tak nie zatkało jak w tej chwili :( nie wiem co Ci poradzić

Gość jagooo
12 lat i ma wielu kandydatow???ladnie...mam nadzieje, ze to prowokacja

Gość niunia x
tylko psycholog dla niej dziecko rodzi dziecko w glowie sie nie miesci jak ty ja wychowalas \"wielu kandydatow\" to poprostu ladacznica a nie dziecko

Gość Magda_O
Abosultnie! To nie jest żadna prowokacja! Nikt nie jest w stanie mi dac dobrej rady?

Gość brzusio691
jesli to prawda to potrzebny jest psycholog. i zeby poradzila sobie z ciaza i zeby ja "naprostowac" bo narazie to ma gowno w glowie zamiast mozgu. albo ktos ja skrzywdzil i sie boi/wstydzi przyznac. jakie masz kontakty z corka?

wiesz Magda, nie dziw się, że nikt Ci nie doradzi fakt, faktem, przerażające jest, że 12-latka była w ciąży i chcąc nie chcąc nasuwa się pytanie - GDZIE BYLI RODZICE????

Gość kazda to wie
pomóżcie co ja mam zrobić, jak ten dylemat roziwiązać? jaki dylemat?

Gość brzusio691
rodzice nie zawsze sa w stanie upilnowac dziecka- w somalii gdzie dziewczyny sa pod kluczem nie zawsze potrafia a co dopiero w europie. ale nie wybielam rodzicow bo trudno wyrokowac. trzeba znac sytuacje-relacje z rodzicami, rowniesnikami, rozwoj emocjonalny dziewczynki itd

Gość czarniutka84
tylko nie kaz jej usunac niech urodzi prawna opieke nad dzieckiem w sadzie wez na siebie kuzynka miala tak samo tylko miala 15 lat po skonczeniu 18 ona bedzie mogla zlozyc papiery i dziecko wzjasc na siebie

Gość Magda_O
do tej pory miałam całkiem dobre! moja córka nigdy nie miała problemów w szkole, chwalona przez nauczycieli! MOja córka, taki chodziący ideał, zawsze ze sobą o wszystkim rozmawiałyśmy, jeżeli miała jakiś problem zawsze mi o nim mówiła. Wyobraźcie sobie jakie musiało być moje zdziwienie, kiedy lekarz oznamił mi, że moja Córa jest w ciąży!

Gość tewu
jak można powiedzieć o dziecku ladacznica - zastanów się, jak najszybciej udaj się z nią do psychologa, może boi się powiedzieć, może ktoś ją skrzywdził, może podano jej tabletkę gwałtu, to teraz takie modne na dyskotekach, współczuję ci

Gość prowokacja na bank

Gość co w ogóle oznacza
ten tytuł "ciąża po 12". Zaszła w ciąże po południu? :O

Gość chore...
prowokacja i tyle..12 kletnia i ciążą?do tego ma "tylku kandydatów" ściema jakich mało

Gość xyz1111111
ona sie boi!!! wez ja do psychologa i razem pogadajcie tylko sie na nia nie drzyj bo jeszcze poroni pewnia ja ktos skrzywdzil i zabronil mowic straszy ja czy cos wspolczuje zycze powodzenia

Gość connection
ja bym ja zaprowadzila na aborcje a potem terapie chyba ze masz ochote adoptowac jej dziecko

Porozmawiaj z nia, ja podejrzewam ze ktos ja skrzywdzil.... Moze zakazal o tym mowic.

Gość hejka1222
wydaje mi sie,ze ktos mogl ja zgwalcic!!! takie jest moje zdanie.Ale zastanawiam sie czy 12latka jest fizycznie zdolna do zajscia w ciaze???To chyba jest jakies klamstwo...

Gość anonimowo na ten czas
Nie musial jej skrzywdzic, ja jako 11-latka na wakacjach na wsi, a zawsze do teraz jestem ulozonym czlowiekiem mialam kontakt z chlopakiem, ktory byl moja wakacyjna miloscia, a ktory to zaciagnal mnie do siebie do domu, wieczorem po ognisku i gdyby nie jego rodzice, ktorzy chcieli sprawdzic syna, o ktorej z tego ogniska wrocil, to moze tak by sie stalo, ze przezylabym swoj pierwszy seks. Potem swoj pierwszy mialam w wieku 24 lat, ale to juz nie o tym mowa. Teraz juz w ogole 13-sto letnie panny sa czesto po pierwszych kontaktach seksualnych.

Gość piece of me
yyy..na rady to już tutaj za późno... albo to prowokacja...albo ją ktoś zgwałcił...albo ta młodzież zbyt szybko dorasta...12-latka :|

Gość connection
matka by wyczula ze ktos skrzywdzil jej dziecko, to widac po samych oczach moja pasierbica ma 14 lat i aktywnie wspolzyje z chlopakiem, wyglada na lat 18 w makijazu, teraz niektore dzieci dojrzewaja przedwczesnie, chyba od smieciowego przeladowanego hormonami smieciowego hamburgerowego jedzenia i picia mleka wiecznie ciezarnych i dostajacych hormony na laktacje krow poza tym to jakies zaburzenie emocjonalne zeby tak mlody nastolatek wspolzyl, cos tu jest nie tak, dziewczyna pewnie ma jakies braki emocjonalne, albo jest mutantem, ja jestem na moja pasierbice oburzona szczerze mowiac, nie pojdzie z chlopakiem do kina, nie potrzymaja sie za rece, nic co robia normalnie rozwinieci emocjonalnie ludzie, tylko jedzie do chlopaka na noc w jednym celu, straszne i nieodpowiedzialne cale szczescie ze to nie moje dziecko

Do hejka1222 ,,wydaje mi sie,ze ktos mogl ja zgwalcic!!! takie jest moje zdanie.Ale zastanawiam sie czy 12latka jest fizycznie zdolna do zajscia w ciaze???To chyba jest jakies klamstwo...\" Ty chyba gazet nie czytasz...wrzuć nawet w google temat o młodych matkach i poczyatj o rekordach w zachodzeniu w ciążę...tam jest poniżej 10 lat matka