Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Obłęd

Czy Kobiety lubią Morderców????

Polecane posty

Mam takie nietypowe pytanie, czy moglybyscie sie związać z kims kto ma na sumieniu wiele głów ? Czy nie przeszkadzalo by to wam w zyciu codziennym np. gdybym o was dbał i był dobry? Przeciez zawód czlowieka to jego indywidualna sprawa i wybór zyciowy, jeden leczy ludzi, inny sprzedaje cos w sklepie, jeszcze jeden gasi pozary, a kto inny sprawia ze ludzie znikają. Mam problem ze znalezieniem dziewczyny na stale, zawsze wynika awantura i jakies problemy gdy pyta mnie co robie, a ja mowie ze nie moge powiedziec albo nic waznego, uwazacie ze powininem mowic o tym otwarcie czy ukrywac to przed bidulkami? Aha i jeszcze jedno pytanie, czy waszym zdaniem, noszenie przy sobie struny fortepianowej, zakonczonej po obu stronach drewnianymi rączkami moze odstraszac kobiete, czy nie zwroci ona uwage bo nie najzwyklej w swiecie nie wie do czego sluzy ?

Gość to był ostatni raz
w sensie zawód glina? :)

Niestety nie prowadzimy naboru bo to firma ojca, to przedsiębiorstwo z tradycją, powstało we wczesnych latach 90tych i mimo ze minely jej zlote czasy nadal dobrze prosperuje

" to był ostatni raz" tak, powiedzmy ze jestem milicjantem. Sama nazwa wskazuje ze jestem Miły wiec nie rozumiem kobiet....

Maniusiu, tak staram sie trzymac higiene w moim mieszkaniu

Gość kobryjka
hej obłęd, spadłeś mi jak z nieba. Potrzebuję kogoś takiego, nie na partnera, ale do wykonania roboty.

kobryjka, gg 900986 pisz dysponujemy szerokim asortymentem czyszczącym i potrafimy sprzatnac wszystkie brudy.

Ale odpowiedz mi ,czy wykonując zlecenie nie przeszkadza ci kogo zabijasz ,no bo jeśli to jakiś śmieć to spoko ale np .dziecko..

Gość Tate2
synek nie graj tyle w tego Hitmana ;p

Firma szczycie sie wielkim profesjonalizmem uslug, bez podziałow na wiek, rase, wyznanie czy płeć. Pociesze cie tym ze dzieci nie cierpią. 5% rozwtór cyjanku potasu i fenolu działa bardzo szybko nie powodując cierpienia.

Gość kobryjka
jutro do Ciebie kliknę na gg, dzis muszę odejść od kompa

"chuda blondynka" to najczestrzy typ klientow, żony. Oczywiscie jestem w stanie to wykonac, za dopłatą od ciebie moze zalezyc jak zniknie, i co zobaczy przed smiercia. Np twoje zdjecie, jakąś pamiątke itp. Co da mu do myslenia w drodze do piekla

Gość piękna bestia we dwoje
A tortury wchodzą w grę? bez smierci?