Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karuatka

Wiekowe dziewice

Polecane posty

Szkoda że tamten topic zamarł, fajna byłaby kontynuacja. Bo chyba trochę nas jest? I nie uważam że to coś nienormalnego byc dziewicą majac 25 lat a nawet po 30-stce, to sprawa indywidualna. I kto wie jak sa przeprowadzane ankiety w jakim wieku kto stracił dziewictwo? Na podstawie odnotowań ginekologów ile niedziewic odwiedza rocznie ich gabinet i w jakim sa wieku? Watpie. raczej na podstawie co każdy sam mówi. Zatem te dane-moga byc mocno przekłamane. Może byc wiecej dziewic niz nam sie wydaje, takze tych koło 30 stki. Tylko że kazdy wstydzi sie powiedziec prawde, bo niestety wszystko musi byc "pod sznurek". A tak naprawde kazdy ma prawo zyc tak jak chce i nie robic niczego pod cisnieniem.

Gość sprawa dziewictwa jest tak
samo indywidualną sprawa jak np ...picie kawy ...jezu jak można kogoś za coś takiego krytykowac albo obrażać !:O

Nie miałabym najmniejszych kompleksów z tytułu bycia \"wiekowa dziewica\" gdyby nie otoczenie. Czy ktoś ma podobnie?

Gość piotrek lat 32
Chętnie Cię go pozbawię Karuatko.Postaram sie aby było naprawdę pięknie , cudownie i zmysłowo.

Malinka, oczywiście że możesz ale na Twoim miejscu bym się nie wstydziła dziewictwa, jakbym miała 20 lat tobym sie na pewno nie wstydzila. Gorzej jak się ma 30...

Gość tez dziewica
;)

Gość piotrek lat 32
Karuatka , to naprawde zaden obciach , wierzm mi. 👄

Gość vvvvv
Nie zwracaj uwagi na otoczenie, niektórzy robia to wcześniej inni później. Akurat twoje życie potoczyło sie w ten a nie inny sposób i nie ma powodu do kompleksów ;)

Gość no dobra ale nie pojmuje czego
sie macie wstydzic>!? czy musicie każdemu opowiadac o tym czy jesteście dziewicami czy tez nie -to chyba teraz o tym sie rozmawia w towarzystwie ...bo nie pojmuje ...i obojetnie czy ma sie 20 czy 30 lat ...

Gość kokossssek
2 tyg temu moglabym sie tu jeszcze dopisac... a ze tak zapytam dlaczego jestescie dziewicami?:)

Piotrek ,to nie jest kwestia że nie mialam z kim, ale po prostu nie chciałam, nie poczulam że chcę to zrobić, pomimo że naprawdę niejeden raz miałam okazję. Dopiero teraz poznałam kogoś do kogo coś czuję. Jednak mam blokadę jak mu powiedzieć - jakos mi głupio, to wszystko winaprzyjetych standardów od których ja odbiegam.

Gość piotrek lat 32
Ach , chcialbym byc na jego miejscu .... Patrzeć na pierwsze kobiece reakcje na męski dotyk intymnych miejsc.... bajka ..... 👄

Gość kokossssek
19 :)

Gość no dobra ale nie pojmuje czego
dokładnie tak jak ja...nie czułam opowiadanie wszystkim dookoła o tych sprawach ...a dziewictwo straciłam w wieku 26 lat i to nie był mój maz ...za mąz wyszłam 2 lata póżniej ! Ja po prostu nie czułam potrzeby robienia czegos na siłe -bo tak wypada ...ech nie chce mi sie pisać ... Dziewczyny nie przejmujcie sie ...🖐️

Wiesz Krautko co jest w tym wszystkim najgorsze??? :-( MAM FACETA!!!!

więcej jest tych starszych dziewic czyli po 25roku życia niż tych młodych do 20. Ta młodzież się wcale teraz nie szanuje.

Gość święte słowa

Gość kokossssk
czy ja wiem 1szy raz byl beznadziejny... za drugim juz lepiej...

Kokossek ja w wieku 19 lat jescze nawet nie mysłałam o chlopakach, jakos mnie jescze nie kręcili :)

ja późno straciłam dziewictwo, ale i tak z nieodpowiednim partnerem. Decyzja była przemyślana ale czasu nie cofne

Gość kokossssk
kuratka noo taak to bywa,kazdy ma innaczej:) W moim otoczeniu nieliczne sa dziewicami... ale nie ma sensu patrzec na innych...nie ma co sie spieszyc... ja przez dlugi czas przed obecnym chlopakim bylam z kims i nie chciaqlam tego zrobic...teraz? teraz sie ciesze ze wtedy nie zrobilam tego z nieodpowiednia osoba

Gość ja jestem dziewica
mimo ze mam juz 55 lat

Gość marginka
Karuatko ile masz lat?

Malinka, ale nie rozumiem czym się martwisz? To super że masz faceta i jeśli czujesz że to jest to. To wielkie szczęściw zakochac się z wzajemnością, wtedy sie też pragnie seksu. Ja niestety wcześniej nie pozbnałam nikogo do kogo bym cos poczuła. Dopiero teraz, kiedy już zwatpiłam, kiedy juz się wydawało że miłość mnei ominie. I ponoć należe do nienajbrzydszych i mam powodzenie, więc to nie jest sprawa wyglądu.

czy oprócz mnie są tu dziewczyny które mając 30 lat są jescze dziewicami? Ja jak wspomniałam znalazłam teraz swoją miłość a jednak zwlekam z tym "pierwszym razem".

jest problem bo ja jestem z nim 5 latek i nadal jestem dziewica. Paranoja nie?

Kokossek A skad masz ta pewnosc ze nieliczne? Bylas ich materacem? :) Moga opowiadac co chca, a prawda może byc inna. W moim otoczeniu kolezanki myslaly ze nie jestem dziewicą i do teraz zadna nie wie :)