Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karuatka

Wiekowe dziewice

Polecane posty

Gość Karautka
a ja nie mówiłam sam zobaczył To byłaś raok starsza niż ja :) a ja sie zamartwiałam że jestem ostatnią dziewica w tym wieku ;) Fakt mogłam z kims chodzic, ale malo ktory facet uwierzy ze to byla milosc i nie doszlo do seksu. Moj po prostu bedzie chyab w szoku jak pozna prawde

Gość Karautka
kochamy sie ale jest o mnie bardzo zazdrosny i fajnie ze jest taki zazdrosny, facet nie moze byc zbyt pewny siebie A jak sie dowie ze jest moim pierwszym to moze bedzie zbyt pewny siebie ?

Gość chmurka niebieska
a ja mam 24 lata, tez jeszcze mam swoj pierwszy raz przed soba i smieszy mnie jak kobieta wstydzi sie tego ze jest dziewica, osobiscie nigdy nie spotkalam sie z krytycznymi uwagami na ten temat lepiej powiedziec o tym mezczyznom, na ktorym Wam zalezy, nawet jesli jestescie juz po 30tce, to zaden wstyd a swiadczy jedynie o Waszym podejsciu do tych spraw - wg mnie prawidlowym. Seks tylko z milosci, a jak nie znalazl sie wczesniej taki, ktory Was w sobie rozkochal to jest jak jest... Porzadny mezczyzna zrozumie. w moim przypadku spotykalam sie z samymi pozytywnymi reakcjami :)

Gość spontaiczna84
Kuautka wlasnie ja tez odnosze takie wrazenie ze ten czy inny bedzie w lekkim szoku ze ja ciagle jestem dziewica;) no ale trudno jak ktos nie chce niech nie wierzy a z ta pewnoscia siebie to masz racje;) a jak dlugo Wy sie znacie?

Gość chmurka niebieska
to chyba dobrze ze pewny siebie? ;)

Gość Karautka
spontaniczna 84 Dzieki za slowa otuchy :) Trudno radzic w tak intymnych sprawach, ale zrob po prostu to co czujesz, tylko zastanow sie czy ten pierwszy raz mialby byc z kims kogo nie kochasz? Czy nie bedzie Ci potem zal?

Gość Karautka
chmurka niebieska zobaczymy co powiesz jak dociagniesz do 30 i nadal bedziesz dziewica :(

Gość Karautka
Facet musi sie stale starac i zabiegac o kobiete, jak ja uzna za swoja wlasnosc to sie zaczyna jakos mniej starac. Dletego super jak jest zazdrosny, lubie ta jego zazdrosc, na szczescie nie jest chorobliwa bo zadna przesada nei jest dobra

Gość Karautka
verob a ile masz lat?

Gość verob
Ja jestem dziewica, a raczej prawiczkiem. Czy sie wstydze? No pewnie. Zwlaszcza, ze jestem facetem. Nikt nie wie, ze jestem "prawy". Dziewczynie sie oczywiscie nie przyznam (jesli bede ją kiedykolwiek mial). Co jest powodem prawictwa? Niesmialosc, zwlaszcza do kobiet. pozdrawiam

Gość smutna nieniemilosiernie
chmurka niebieska jeszcze 2 lata temu tak samo myslalam jak ty;) z czasem czlowiek zmienia zdanie heheheh

Gość Karautka
Byłam czarna, dlaczego sie zrobiłam nagle pomaranczowa?

Gość a ja nie mówiłam sam zobaczył
a mojemu zmniejszyło się wtedy poczucie pewności, bo raz nawet zebrało mu się na rozżalenie i stwierdził, ze sobie chyba z niego żartuję i nie traktuję poważnie i że może ja tylko dla seksu, a on mnie tak kocha. Raz się tak rozżalił dawno temu, niedługo po pierwszym razie. Musiałam przytulać i przekonywać, ze kocham naprawdę :-) Teraz jesteśmy już tak długo, że nie słyszę takich wątpliwości. Tak więc róznymi ścieżkami chadzają męskie myśli - zaskoczył mnie wtedy tym rozżaleniem. Leżeliśmy wtedy w łóżku i prawie mi się rozpłakał. A zapewniam, że nie należy do mięczaków.

literki ci się pomyliły, nawet zastanawiałąm się czy to nie podszyw

Gość Karautka
Verob Musisz sie po prostu przestać bac. Jak raz się przełamiesz to potem juz bedzie ok. Może masz jakies niuzasadnione lęki czy kompleksy. Zapomnij o nich i spróbuj zwyciężyć swoją niesmiałośc. Na pewno to potrafisz jeśli naprawę zechcesz.

Teraz ok ? Jak mi sie pomyliły literki to jakim cudem pisze bez hasła? Podszyw to nie jest

verob, ale to nie wstyd. Ja bym wolała 100 razy takiego jak ty niż takiego co już wszystkie okoliczne agencje pozaliczał. Myślę, że bym takiego faceta umiała docenić. A co do wprawy - to wszystkiego człowiek się nauczy, a w tej materii to już zadziwiająco szybko.

albo moze bedzie zazdrosny ze bede go zdradzac bo nie wiem jak to jest z innym, nie wyszalałam sie, faceci maja rózny tok myslenia

Verob, pewnie nie spotkałeś swojej dziewczyny. Tak jak ja też nie mogłam spotkać tego mojego faceta. A jak już spotkałam to niespodziewanie dla samej siebie odkryłam, że nie mam adnych wątpliwości, że to ten.

Gość spontaiczna84
Karuatka przepraszam ze sama znieksztalcalam Twojego nicka🌻

Gość Benalka
hej. moge sie przylaczyc? mam 26 latek i nadal dziewica. Bylo wiele okazji by stracic dziewictwo ale nie chcialam, nie czulam ze to wlasnie z tym chcę to zrobić. Dobrze mi z tym, chociaz nie czuje sie wyjatkowa ani poszkodowana ze jeszcze nie uprawialam seksu. Czekam na tego jedynego, ktorego juz znalazłam :) i wiem, ze to wlasnie z Nim chcę odbyc pierwszy raz.

Karuatka, no na jego strachy i pomysły to już masz niewielki wpływ. Co ma byc to będzie. Verob, z nami rozmawia się o tym samym co ze wszystkimi. Mój mi np. od początku przez te wszytkie lata prawi o swoich elektronicznych wynalazkach. :-) Nie tylko oczywiście.

Jak trafisz na tą swoją dziewczynę to wszystko potoczy się naturalnie. Widocznie nie spotkałeś jeszcze fajnej dziewczyny, może jesteś spokojny a spotykałeś tylko takie które lubią imprezy? Ja tez nie mogłam długo spotkac nikogo ktoby mnie zainteresował, nie jest łatwo znależć swoją drugą połowę. A faceci co tylko "zaliczają" dziewczyni są dla mnie dużo mniej wartościowi niz Ty.

Benalka, witaj w klubie :) Super że znalazłaś już swoją drugą połówkę :)

"teraz, kiedy sredni wiek inicjacji, to chyba 17-18 lat, to jednak jest wstyd" To gruba przesada jak widać po tym topiku. A w ogóle to postuluję o nie wpuszczanie tu dziewic poniżej trzydziestki, bo cóż to za wiek dwadzieściakilka. ;-)

Gość Benalka
Karuatka zawsze sie zastanawialam jak to jest miec 100% pewnośc ze to ten. i teraz juz wiem :) i ciesze się, ze wczesniej nie odwazylam sie na ten krok. Teraz przynajemniej zrobie to z kims na kim mi naprawde zalezy:)

Gość do veroba
a jakim jestes typem czlowieka, maniak gier komputerowych w swoim swiecie czy co?

Ja sie zastanawiam skad maja te dane w jakim wieku statystycznie dziewczyny maja swój pierwszy raz? Robia sonde wsrod dziewczyn? A ile z nich mówi prawde? Moze wstydza sie kolezanek, wydaje im sie ze skoro kolezanki nie sa juz dziewicami to one tez nie powinny nimi byc Czy maja te dane z gabinetów ginekologicznych, ginekolodzy odnotowuja ile z pacjentek jest statystycznie dziewicami i w jakim sa wieku? ech... Wynika z tego ze wiedze czerpia od samych dziewczyn, pyaja je i wyciagaja srednia. A polowa lub wiecej z nich moze nie mowic prawdy. Zreszta widac po tym topiku ze jest duzo troche starszych dziewic.

Ale spotkasz. Przy podrywie może gadka i ważna. Ale ja mam takie wrażenie, że podryw to tylko na chwilę właśnie. A tak na dłużej to samo się jakieś takie iskrzenie robi. Ja tak miałam. Wierzyłam w to iskrzenie zawsze i koło trzydziestki zaczęłam już nawet trochę powątpiewać czy coś takiego moze istnieć, zaczynałam podejrzewać, że jestem pierwsza naiwna. I wtedy mnie to trafiło. Jak grom z nieba.

Racja Benalka to sie po prostu od razu wie, wrecz nie mozna opanowac tego wielkiego pragnienia bliskosci jak sie naprawde kocha