Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karuatka

Wiekowe dziewice

Polecane posty

a 27 lat nie stresuj sie polskim chamem, najlepiej go olac jakby go nie było, olanie najbardziej wkurza druga strone :) Zreszta skoro wszedł na ten topik hmm...po co własciwie tu wszedł? Czyzby stary prawiczek z kompleksami?

Gość polski cham
43 lata - zero dziewczyn

Racja mam 30 stke i jestem dziewica bo mikogo nie chcialam. Moze nawet ciebie bo niejeden dostał kopa jak sie pakował z łapami. Oddam się dopiero prawdziwemu męzczyznie i już go spotkałam. Tyle co do ciebie, koniec dyskusji z Toba. No chyba ze zmienisz ton na grzeczniejszy.

Gość a 27 lat
to nie sztuka wyrwać kolesia i spedzić z nim kilka miłych tygodni, w międzyczasie wskakując mu od łóżka... trzeba jeszcze kochać,a nad tym to już nie do końca panujemy. ps. no dobra nie zawsze trzeba kochać ale np ja muszę... A to, że ułożyło się nam z różnych wzgedów - to musi sie zgrać a nie ze ktoś mnie nie chciał...

Gość polski cham
mimo podszywu, współczuje twojemu wybrańcowi. kup mu abonament w moim ślicznym stupietrowym domu publicznym, i więcej takich jak ty dziewico z zasadami, a będę miał ruch i dochody w moim burdelu swoje koleżanki też namawiaj do dziewictwa, a na klientów nie będę narzekał

a 27 lat Obserwuje czasem dziewczyny np w autobusie Siedzi dziewczyna na kolanach chlopakowi z pryszczami i wlosami na zel i sie liza... Nie jest to zbyt ciekawy widok, mam nadzieje ze nikogo nie uraziłam ale tak sobie mysle... Dziewczyny bardzo czesto nie sa jeszcze gotowe na seks, ale ida z facetem do łozka bo boja sie go stracic, bo chca sie przed kolezankami pochwalic ze maja chlopaka A do seksu trzeba po prostu dojrzec, jak sie do niego nie dojrzalo a mimo to zrobilo sie cos wbrew sobie to niesmak moze pozostac na cale zycie Juz taki 15 letni chlopak naciska dziewczyne na seks, a ona czesto mu ulega choc tak naprawde tego nie chce i nie jest na to gotowa.

Gość Karuatka jesteś po
prostu aseksualna stara panna, współczuje twojemu wybrańcowi, o ile taki głupi się znajdzie

Gość a 27 lat
chamie - tu nikt nikogo do dziewictwa nie namawia !!! tak czasem jest , jak sie Ci ułoży ze zrobisz to przed 25 i z miłości to super , ale nie wszyscy ają to szczescie i możesz zrobić to bez miłości aby mieć za sobą albo czekac na miłość .... kazdy żyje według swoich zasad...

Skoro jestem aseksualna To dlaczego srednio kilkanascie razy w roku byłam i jestem zaczepiana przez facetów, dlaczego setki razy proponowali mi seks? Obrzydzenie mnie ogarnia do tych wszystkich facetów A po drugie to już znalazłam miłość swojego zycia i na niego czekałam, ja nie jestem dla byle kogo. A teraz idz spac chlopczyku i juz nie zasmiecaj tego topiku pisaniną, choć znajac takich jak ty to jeszcze pewnie dla zasady tu trochę pobrużdzisz.

Gość Karuatka jesteś po
a szkoda, zyski burdelu od tego zależą

a 27 lat on i tak nie tego nie pojmie, więc szkoda Twoich słów. Nie martw się na pewno jest zakompleksiony i boi się kobiet, pozostał mu więc internet i nasz topik dziewicami sa długo czesto bardzo atrakcyjne kobiety-może przyczyna lezy tez w nachalności facetów? Jak sie stale słyszy zaczepeki i widzi sliniacych sie facetów to może to odstraszyc od seksu...na długo !

Gość Karuatka jesteś po
znudziło mi się już, cnota ciebie wali po mózgu, co widać, słychać i czuć

Gość Karuatka jesteś po
skasuj ten topik przeczytałem go i mówię ci tak już się ośmieszyłaś, a ostatni wpis sięgnął zenitu. Kończ waćpanna, wstydu oszczędź

Gość EEEEEE tam
Karuatka, pisałam tu juz wcześniej. Dobrze, że załozyłaś ten topik, bo takich jest więcej niż się niektórym idiotom zdaje. Co więcej są to normalne kobiety. Podczytałam tu co nieco i po pierwsze sfustrowanymi chamami nie ma co się przejmować. Zajżę tu jeszcze, bo z czymś chcę się z toba podzielić - tylko teraz trochę nie mam czasu. Pozdrawiam.

Gość stoję stoje czuje się świetnie
Witam dziewczyny, Jako bardzo wiekowa , ale była juz dziewica , jedna rada , nie zwlekajcie zbyt długo z ta utrata dziewictwa. 30 lat to maks. Po pierwsze seks jest bardzo przyjemny , po drugie jest ważna sfera życia, po trzecie brak dziewictwa ulatwia wizyte u ginekologa ( mowię o dziewictwie u 30 kilkulatek). Wiem ,na każdą moją tezę można znalęźć antytezę, ale nie o to chodzi przecież. Jeszcze raz pozdrawiam .

Gość EEEEEE tam
Przesada, ja będąc dziewicą byłam wielokrotnie badana ginekologicznie i nawet miałam operację i dziewictwo w niczym lekarzom nie przeszkadzało. Nie uszkodzili tez błony, mimo badań przezpochwowych - dopiero Mój musiał to zrobić.

Gość a 27 lat
ja mialam cytologię... pani się lekko zdziwila ale udało się niczego nie zepsuć :P

Gość EEEEEE tam
Bo do baby-ginekologa nie warto chodzić - to zawsze jakieś dziwne osoby są Mnie badało jak pisałam wielu ginekologów, głównie mężczyzn, bo kobiety starałam się omijać i nigdy żaden się nie dziwił. Najmniejszych uwag na ten temat nie robili. Ta twoja gin to zwyczajnie pokazała brak wychowania.

Gość a 27 lat
ie powiedziala nic - tylko mina jej to wyrazila... ;)

Gość EEEEEE tam
A panowie byli zawsze uprzejmi i grzeczni, a ich miny nie okazywały najmniejszego zdziwienia. Nawet byli sympatyczni :-)

Gość Karautka
Hej jesteście tam dziewczyny? Jak minął weekend ?

Gość i ja i ja też
hej, Karuatka :) fajny weekend, byłam na rewelacyjnym koncercie: Waglewski, Fisz i Emade - Męska muzyka... bomba ale do roboty jutro się nie chce iść :(

Gość a 27 lat
blondynie ---> cóż za poczucie humoru...

I ja tez i ja też Jak miło że zajrzałaś na ten topik :) Pomysl że jeszcze tylko 5 dni do weekendu... No i wazne by lubić swoją pracę, choć racja że po weekendzie się nie chce... U mnie było romantycznie i gorąco ale ten pierwszy raz mam jeszcze przed soba, choc czuję że do maja na pewno nie dotrwam, stanie się to niebawem :) Jeszcze na razie trwam w klubie ;) Hej Blondyn a co to za film, nie słyszałam

Gość i ja i ja też
no ja właśnie NIE LUBIę i się zbieram do zmiany... ale trochę niemrawo :( fajnie Cię poczytać, Karuatka, bo to zawsze taki wiew optymizmu; u mnie trochę brak ostatnio pozytywów, to tym bardziej lubię się grzać w cieple ludzi, którym się szczęści - liczę, że to zaraźliwe;) dopiero co rozmawiałam ze znajomą, która swego czasu miała podobny problem jak jak, była ogólnie postrzegana jako przypadek beznadziejny - a teraz - proszę: love, love, love ;) i coraz więcej takich sytuacji wokół, liczę, że na mnie jakoś też powoli przejdzie...

Bardzo mily blondyn, nikt cie tu nie wygania ale ciekawe co porabiasz na topiku o tej tematyce? Może sie wypowiesz co sadzisz o troche starszych dziewicach i co bys zrobil gdybys poznal 30-latke i okazaloby sie ze jest dziewica. Chyba jakbys ja kochal to bylbys szczesliwy ze mozesz byc dla niej tym pierwszym czy sie myle?