Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karuatka

Wiekowe dziewice

Polecane posty

Gość dokładnie to
kulturalne czyli zgodne z wami :D ech, szkoda czasu na was :)

Gość stoję stoje czuje się świetnie
dokładnie to ---- wiesz co mialam taki pomysł , że by to zrobic z byle kim byle jak byle miec za sobą. Po to , zeby byc jak ty to określiłaś normalna . Ale tak sie złożyło , że mój pierwszy seks był z facetem , którego pokochałam a on pokochał mnie. Nie załuje niczego , nikomu nie zazdroszcze i nikogo nie oceniam z powodu jego dziewictwa lub jego braku. A ty to wlaśnie zrobiłaś.

Gość niedziewica ale z dziewicami
zadaj sobie trud i przeczytaj chociaż mój nick - może zrozumiesz bezsens twojej wypowiedzi w stosunku do mnie ;-) :-D Czyżbyś był/a lekarzem, że możesz określac to jako nienormalne? Takie zapiekłe i złośliwe wypowiedzi jak twoja, 'dokładnie to', właśnie świadczą o twojej frustracji. Jakby dziewictwo kobiet na tym topiku cię nie poruszało to najpewniej byś je olał/a i nawet się nie wypowiadał/a. A co 'dokładnie to' myślałeś, że się tu wypowiesz karcąco i wszystkie dziewczyny karnie na twoje życzenie polecą tracić dziewictwo dla samego aktu przedarcia błony? :-O :-D

dokładnie to co za bzdury wypisujesz ! Czy którakolwiek z nas napisała ze czuje sie lepsza lub że 'niedziewice" są "materacami"? czy tak trudno zrozumeic sens topiku - zaddna z nas nie jest niemila czy zarozumiala Po prostu tak a nie inaczej ulozylo nam sie zycie ze nie przezylysmy pierwszego razu w wieku 18 lat ale przez to nie czujemy sie ani gorsze, ani lepsze \i okazuje sie ze nie jest nas wcale malo ani nie jestesmy wyjatkami, choc wlasnie czesto dziewice, nawet juz te 25-letnei sa wysmiewane przez zakompleksione otoczenie Bo najlatwiej leczyc wlasne kompleksy kosztem innych ludzi Polska to neistety dziwny kraj, ciezki do zycia. Wszystko to co na gdzie indziej jest całkiem normalne, w Polsce jest problemem. Wysmiewane sa pary kiedy np facet jest nizszy, niszczeni sa murzyni, obrazani aktorzy w internecie tylko dlatego ze jakis tam szary Kowalski ma kompleksy, wysmiewane dziewice te troche starsze, obrazani homoseksualisci itp itp Brak tolerancji i zawisc- poi tak bedzie to bedzie sie nam wszystkim ciezko zylo w tym kraju.

stoje stoje czuje sie swietnie Musisz pamietac w jakim kraju zyjemy, gdziekolwiek wyjedziesz, juz jest inaczej, kulturalniej, milej Na ulicach obcy ludzie mowia sobei dzien dobry, kierowcy zatrzymuja sie na pasach by przepuscic pieszych (obowiazkowo), a u nas to chamstwo widac wszedzie, na ulicach, na drogach, w autobusach. I sluwający faceci-dzentelmeni-idzie taki facet i spluwa... Jakbym miala byc z takim "dzentelmenem" to wybralabym samotnosc i dziewictwo po grób.

Przecież tu nie ma żadnej ideologii i nikt nikogo nie namawia, zeby utrzymywał dziewictwo. A traćcie sobie je kiedy chcecie. Albo nie traćcie. A wy dziewczyny-dziewice już mu nie tłumaczcie dlaczego jesteście dziewicami, bo i tak tego nie zrozumie. A pora taka, że może to nawet jakaś gimnazjalistka żałująca, że się trochę pośpieszyła z seksem ;-) Dziewczyny pozdrawiam, uciekam, bo czas goni.

karuetko weź strać to dziewictwo, bo prezentujesz już takie oznaki staropanieństwa, że głowa boli.

A dlaczego ciebie, blondynie, tak boli dziewictwo Karuatki??? :-D

nie boli tylko nazwała mnie pustakiem, a ja jej tylko opowiedziałem na zadane pytanie, a film przywołałem dlatego, że taki może być ewentualny skutek samotności i niezrozumienia.

Gość to ja boli
jej pustactwo chyba, nikt jej jeszcze nie przelecial to i pusta jest, niech nie gada ze to nieprawda bo czytalam troche ten topik i te dziewice stare sie non stop uzalaja jacy faceci beznadziejni itp i ze "tego jedynego" znalezc nie moga

Gość to ja boli
aha, jestem kobieta zeby nie bylo ze to sfrustrowany facet pisze,

to ja boli masz slownistwo \"rynsztokowe\" \"boli ja ze jej facet NIE PRZELECIAŁ\" jestes bardzo \"romantyczna\" i subtelną kobietką, takie jak ty zapewne robią to od 15 roku zycia z kim popadnie.

Gość to ja boli
oho, trafilam w sedno!! :) jak tak cie boli to kup sobie dmuchana lale-faceta, to jest twoj ideal, nie zdradzi, nie pluje na ulicy, zrobisz z nim co zechcesz....nawet posadzisz na bialym koniu i ubierzesz w zbroje rycerska, nia ma zadnych wad! za to zapewne gwarancje....

Gość 84spontaniczna
Jestem:) Kuruatka a Ty nie spedzasz zasu ze swoim ukochanym??:)

Hej spontaniczna pewnie juz poszlas Na dzien dzisiejszy nie mieszkamy w tym samych miastach i widujemy sie w weekendy, ale niebawem on sie przeprowadza. Inaczej juz dawno bylabym po bo proetu nei wytrzymalibysmy, a i tak stanie sie to niebawem, przeczuwam ze juz moze w ten najblizszy weekend :)

Karuatka, dopiero wróciłam do domu i zaraz idę spać, bo jutro od rana cięzki dzień. Więc tylko na chwilkę tu zaglądam. Głupim gadaniem sie nie przejmuj. Jak wiesz tu na kafe, każdy musi być spostponowany i obrzucony błotem. Norma ;-) Powiem ci jedno, że jak założyłaś topik to z początku przyjrzałam się mu badawczo. I wiedz, że gdybym uznała, ze nie jesteś normalną dziewczyną i gdybyś chciała tu propagować jakąś ideologię to bym tu napewno nie pisała. Uznałam, że jesteś równą dziewczyną, która chciałaby wiedzieć czy istnieją podobne do niej. Pozwalam sobie domyślac się co czujesz, bo podobną miałam historię. Ja już wiem, że wszystko przed tobą. Chciałam dać ci odwagę. 🖐️

Gość to kup sobie
wiertarke udarowa bo on byc moze nie zdola przebic twojej wieloletniej blony

Gość 84spontaniczna
Kuruatka a rozmawiacie o tym??:)

Gość chlopak Karuatki
owszem, rozmawiamy, ja ja ciagle namawiam by wreszcie rozlozyla nogi bo mam dosc ciaglego walenia jej w dupsko ale jak grochem o sciane

Spontaniczna pytasz czy rozmawiamy o seksie? Rozmawiamy choc nawet nie musimy, wibracje miedzy nami sa tak silne. I jak juz pisalam bylismy juz bardzo blisko i za kazdym zblizeniem prezkraczamy kolejna granice. A co u Ciebie?

Gość 84spontaniczna
Karuatka przepraszam ze ciagle zniekszalcam nicka:D My po pierwsze rzadko sie widujemy ostatnio widzielismy sie prawie 2m-ce temu ale on wie o tym i o tym rozmawiamy;)

Gość 84spontaniczna
Bo tez mieszkamy w innych miejscowosciach a on mial jakis problemy/klopoty i jakos tak sie nie skladalo;)

Spontaniczna ale jestes w nim zakochana? I jak sobie wyobrazasz dalej wasza znajomosc?

Gość 84spontaniczna
wasnie chodzi o to ze nie jestem zakochana;)

cześć dziewczyny :) spontaniczna ...jak byłam w Twoim wieku to jeszcze tym żem dziewica się tak bardzo nie przejmowałam ;) A z zakochaniem to daj sobie czas, czasem jest tak, ze znasz człowieka pół życia swojego i nagle pewnego dnia otwierają Ci sie oczy ze to włąsnie ten :)