Saraaa84 0 Napisano Luty 25, 2008 Cześć Kobietki... mam do Was pytanie czy orientujecie się może w której fazie cyklu najlepiej jest robić USG piersi? Moja gin powiedziała ze zaraz po okresie, na necie wyczytałam ze miedzy 10-25 dniem... ehh niestety nie będę \'zaraz po\', tak wyszło, że nie mogłam...i czy to ma jakiś znaczący wpływ? Trochę się stresuję... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saraaa84 0 Napisano Luty 25, 2008 up up... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak zaraz po miesiączce Napisano Luty 25, 2008 tak coś około 8 dnia, to jest bardzo istotne bo potem w trakcie owulacji piersi mogą być nabrzmiałe i wynik niewiarygodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak zaraz po miesiączce Napisano Luty 25, 2008 czy cos takiego, ja robiłam dawno tzn ze 2 lata temu więc dokładnie nie podam Ci powodów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saraaa84 0 Napisano Luty 25, 2008 No trudno zapisana jesten teraz na srode, jesli wynik bedzie niewirygodny albo lekarz czegos sie dopatrzy i nie bedzie pewnien zapenw dostane na powtorne badanie...Dziekuje za odp! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Księżyc w Skorpionie 0 Napisano Luty 26, 2008 wg mnie obojętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach