Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaaAArna

musze to powiedziec

Polecane posty

Gość czaaAArna

Ja chce faceta Chce byc kochana i przytulana!! W sobote na imprezie u znajomych ,bawilam sie" z fajnym facetem Ale zdecydowanie oboje przegielismy i wyladowalismy w lozku chociaz do seksu nie doszlo .....Spotkalismy sie dzis na uczelni i poza czesc i usmiechem na nic wiecej sie nie zdobyl!! Liczylam na cos innego przy naszym spotkaniu...Nie jestem brzydka i jestem lubiana Nie wiem czemu tak jest..pewnie mysli ze jestem latwa:| Dlaczego tak jest ze faceci ZALICZAJą panienki a to kobiety uwaza sie za łatwe :(:(:(

bo takie jest nasze zjebane stereotypowe spoleczenstwo. potrzeba wiekow, aby to sie zmienilo.

Gość madziaoooooooooooooooooooo
a kto zrozumie porąbanych facetów ? :(

Gość czaaAArna
ehh no dokladnie ale ja na sile nie zamierzam udowadniac ze jestem warta zachodu :| uhhh zle mi z tym

Gość czaaAArna
rozumiem ze nie musze sie tlumaczyc z Twoich glupich tekstow podszywaczu:|

Gość Auxanna
Podszywacz zawsze się znajdzie :D Zastanawiam się czasem, czy to nie Moderna robi sobie jaja :D Kochana, trzeba czekac na właściwego chłopa i tyle. Ten nie dla Ciebie.

Napisałaś, że przegieliście oboje... widać, skoro wystarczy nieco alko czy cokolwiek, to co facet ma sobie o Tobie pomyslec?? A jak pojdziesz na impreze bez niego, jakbys juz z nim byla? Masz na co zaslugujesz.

Gość czaaAArna
Oboje bawilismy sie bezalkoholowo Moze bylo Jedno piwo!! Od dawna cos nas do siebie ciagnelo ... Ale pewnie masz racje Mam na co zasluzylam :(

Gość to po co mu w lozku wskoczylas
i na golasa sie z nim piescilas i sie zabawialas? sciagalas majtki przed kolega, wstyd. to nawet twoj chlopak nie byl

Gość sa specjalne programy
sama jestes sobie winna niestety, ale co on ma teraz o tobie myslec?

Gość czaaAArna
wiem ze to byl błąd i wiem że wstyd...:( teraz tylko pozostalo mi wyplakac sie w poduszke i sprobowac zyc dalej...

porzadna dziewczyna nie sciaga tak szybko majtek przed facetem

Gość czaaAArna
no tak:(

wiesz moglas przewidziec, ze mu sie to raczej nie spodoba i nie zaimponujesz mu tym, moze on wlasnie chce porzadna dziewczyne co poczeka z seksem itp

a wy jak zawsze stereotypowe egocentryczne kobiece myślenie: "pomyślał że jestem łatwa" a może on myśli, że zrobił ci zawód bo do niczego nie doszło albo.... można by wymyślić trochę możliwości poza nie podszedł bo jestem łatwa :O

Gość czaaAArna
ja poprostu czuje ze stracilam przez to szanse na cos fajnego...na milosc , na przyjazn...:(

Gość czarna ale napisz do czego
doszlo..jak daleko sie posuneliscie???

trzeba bylo wczesniej myslec

Gość czaaAArna
jakie to ma znaczenie do czego doszlo? W kazdym razie za daleko :(

nastepnym razem nie fligluj z facetem na golasa w takich okolicznosciach, bo na to jest czas po pewnym czasie zwiazku

Gość tamarrra_xx
A moze wcale to nie jest kwestia tego ze on cie uwaza za latwa. Po prostu prawdopodobne, ze troche przesadzil z alkoholem, wiadomo impreza, jest specyficzna atmosfera, czasem czlowieka ponosi. stalo sie miedzy wami co sie stalo, jednak po przebudzeniu on sobie zdal z tego sprawe ze jednak nie czuje do ciebie cos wiecej. ale nie musi to oznaczac ze mysli o tobie zle. ja mojego meza poznalam w troche podobny sposob tez na imprezie. tez nas ponioslo, ze wyladowalismy w aucie calujac sie namietnie (jednak do seksu nie doszlo). nie myslalam ze moze byc cos z tego, ale on chcial mnie zobaczyc na drugi dzien. i tak zaczelismy sie spotykac a dzis jestesmy szczesliwym malzenstwem.

Gość no bo z boku to tak wyglada
on cie zaliczyl i ty go zaliczylas. Ze mialas co innego na mysli - a skad o tym mial wiedzic? Wiec w zasadzie jestescie kwita. Chcialas byc przytulana, to bylas.

Gość btz
loda mu zrobila, przeciez to jasne. A lodziary nikt nie chce. nie dziwne, ze faceta nie masz.

Gość lodziary be