skrywajaca teraz czarny nick 0 Napisano Luty 25, 2008 trzeci tydzien co poniedzialek kupuje gazety z ofertami pracy ( gratka, gazeta praca ) szukam w necie ... nic... wysylam aplikacje gdzie cos znajde ale jak na razie z 6 ofert znalazlam, ktore odpawiadaja mnie i w ktorych mam jakies szanse ...ludzie mowia ze teraz latwiej znalezc prace ...heheh no tak...moge isc do gilletta na produkcje za 4 zl /h albo do indesitu skladac pralki za podobna stawke , z zawodu jestem kosmetyczka i studiuje zaocznie , na dwie wielkie gazety znalazlam 3 numery telefonu do salonow kosmetycznych , a tu wyzysk pracownika taki sam jak w wyzej wymienionym indesicie czy gillecie ... z szansami jakie mam mimo tego ze mieszkam w duzym miescie to nei wiem kiedy ja sie usamodzielnie , kiedy zaczne sie sama utrzymywac , jak na razie nie mam perspektyw zeby zarobic 1000 zl na reke, krew mnie zalewa :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleeeeeeeeeeeeeeeah Napisano Luty 25, 2008 mam ten sam problem... i 20lat :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej z Aleksandrowa 0 Napisano Luty 25, 2008 Rozumiem że jesteś z Łodzi,tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
persymona 0 Napisano Luty 25, 2008 Wpółczuję :O najlepsze prace zdobywa sie przez znajomych, a nie przez gazete :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooooooou Napisano Luty 25, 2008 znam ten bol.. ja rowniez nie moge znalesc pracy ktora dawalaby mi satysfakcje.. studiuje zaocznie i pracuje w hipermarkecie na kasie za marne pieniadze! mam juz tego dosc! jak nie masz znajomosci to sie platasz po smieciach.. mam 24 lata :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skrywajaca teraz czarny nick 0 Napisano Luty 25, 2008 tak jestem z lodzi, mam 22 lata , w sumei myslalam ze obasmrujecie mi dupe ze wybrzydzam , ale po prostu chcialabym miec taka prace ze bede mogla zamieszkac z chlopakiem , moc kupic zarcie i cos meic dla siebie , moja jedna koelzanka ma w salonei kosmetycznym 500 zl :o ja na jej miejscu bym odeszla z takeij rpacy , bo przyzwyczajajac pracodawce do tego ze mozna z nas kpic sami sobie zabieramy szanse na lepsza prace :o skonczylam staz w firmie kosmetycznej i coz z tego ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej z Aleksandrowa 0 Napisano Luty 25, 2008 W Łodzi kiepską z pracą,moja kuzynka tam kiedyś mieszkała. ja planuję uderzyć do Warszawy POznań,Wrcocław,Gdańsk ,Kraków przy niej neiwiele znaczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Luty 25, 2008 andrzej, przeliczysz się, ale rób jak uważasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooooooou Napisano Luty 25, 2008 nie myslcie ze w Krakowie jest lepiej :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skrywajaca teraz czarny nick 0 Napisano Luty 25, 2008 no juz powoli zaczynam miec jakies zdołowane dni , 10 lat temu jak powstawaly hipermarkety moj brat wtedy zaczynal swoje pierwsze prace , mial fajne stanowisko zaraz po szkoel sredniej , zarabial niezla kaske jak na tamte czasy , tyle tylko mial problemy zeby go puszczali na weekendy do szkoly , a teraz ? w hipermarketach wyzysk , nigdzie cie nei chca , pierwsza praca za pieniadze zadne i wogole jakas makabra , a niby mialo isck u lepszemu .... w gazetach jest praca albo dla slusarza albo dla prject menagera z dwoma jezykami wraz z umiejetnoscia C++ i wogole super hiper ekstravaganza doswiadczeniem :o co za los ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej z Aleksandrowa 0 Napisano Luty 25, 2008 hellish:dlaczego??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka_Skakanka 0 Napisano Luty 25, 2008 Zapraszamy do nas:-) Szukamy pracy i się wyzalamy. W kupie sila!!! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3627574 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach