Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łonaaaaP

hmmmmmmmmmmmmm?

Polecane posty

Gość łonaaaaP

2 dni spoznia mi sie okres miała tydzien przed okresem plamienia, jestem 17 dni po stosunku, bolą mnie piersi , mdli mnie , boli mnie głowa, i mam dziwne mrowienie w brzuchu . Miala któras tak z was?

Gość łonaaaaP
pomozecie??chce byc mamą a nie wiem czy juz sobie wmawiam objawy?

Nie wiem jak u Ciebie..ale pierwsze objawy pojawiaja sie tak 2/3 miesaice po zaplodnieniu..na pocieszenie mowi sie ze kobieta czuje wew przekonanie od chwili zaplodnienia ..Pozdrawiam i trzymam kciuki zeby ise udałó :)

mdlości to zazwyczaj 6-8 tydz ciazy wiec to chyba wmawianie sobie,ale to ze nie masz okresu moze byc juz znak...zycze powodzenia..ale tescik polecam dla upewnienia :)

Gość łonaaaaP
jutro tescik z rana!! ale mam dziwne odczucie ze to jest to , czytalam ze 2 tygodnie po zapłodnieu wystepuje juz zmiana smaku i mdłosci....a ja zaczynam tak miec !

hmm co do plamien, moglby to byc np owulacyjne plamienia. mialam z plamieniami, pojawily sie 3 tyg. od miesiaczki. tak na niby szybko wyliczylam ze sie zgadza i cos mi sie miesiaczka wydluzala i mialam ja w 38 d c, jak dobrze pamietam. 2 dni to nic strasznego w spoznianiu, a organizm to nie szwajcarski zegarek. objawy moga sugerowac np stan przed miesiaczkowy. ja tez mam czasem mdlosci a to nie przez ciaze. zrob sobie test, jesli sie martwisz

Gość no i no i
co z tm testem zrobilaś??