Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wyglada ideal

jak wyglada idealna kobieta/mezczyzna?

Polecane posty

Gość jak wyglada ideal

NIE wklejac zdjec. nie podawac nazwisk opiszcie osobe, ktora jest waszym idealem

Gość ewwwaaaaaaaaaa
taki ideał, ideał? to: ok. 190 cm, ciemna cera, brunet, bardzo szerokie ramiona, piękne białe zęby, krótkie włosy, "kurwiki" w oczach, duże, szerokie dłonie, umięśnione uda, ubierający się elegancko (nie typ sportowy), pewny siebie, doświadczony, diabelsko inteligentny...aaalleee.... miało być chyba o wyglądzie? :) no więc jeszcze... gładka skóra na ciele (żadnych pryszczy na plecach), gładka klatka, za to włochate nogi :), pachnący, z pieknymi brwiami (czarnymi) w kształcie łuków, męską kwadratową szczęką, wyrzeźbioną klatą (nie płaską, musi być widać "cycki"), płaskim brzuchem, penisem prostym i grubym (długość średnia)

Gość popieram ewe w
100%

Gość idealna dziewczyna to ja
jest duzo ladnych dziewczyn, powiem szczerze, ze z wygladu to ja wg mnie jestem idealna, mam ladne rysy twarzy, wystajace kosci policzkowe, dolki w policzkach gdy sie usmiecham, wlosy brazowe poldlugie. Figura szczupla, ale kobieca, zgrabny tyleczek, ksztaltny biust.

Gość kikizooo
o taak! kobieta musi mieć wystające kości policzkowe!! ale włosy blond albo czarne, a nie jakieś tam brąz

Gość Kupelweiser
idealna kobieta ma talie i cipke oraz nie klnie inaczej istnieje podejrzenie, że to zboczony