Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi jest

chyba zawalę studia

Polecane posty

Gość smutno mi jest

pojutrze mam 2 egzaminy jeden po drugim. Na jeden nawet cos umiem ale na drugi nie dam rady sie nauczyc. Fatalnie:/ Nie moge spac z nerwow i uczyc sie takze:(

a który to rok? kuraiko - jak to od ponad roku?

Gość jakajaaa
glowa do gory ..ja w tym tygodniu mam 4 egzaminy:)2 dni to jeszcze sporo czasu i pamietaj ,ze nie ma rzeczy niemozliwych!

Gość kii
dasz rade. co juz umiesz to uklep (czyli powtorz zebys byla na 100 % pewna) a czego nie umiesz to zostaw. ja tak zrobilam w letniej i dostalam pytanie ktore uklepalam a 2 kotrego nie ruszylam nawet ale cos z wykladu pamietalam, wiec wybaknelam conieco a reszte mi podopowiedzieli wykladowcy (komisja 2 osobowa) a ze 1 pyt odp na 5 to dostalam ogolnie 4. na drugi egzamin zrob sciagi jak sie daa!!! sciagi to podstawa. to jest pisemny?

Gość smutno mi jest
teraz jestem na 1 usm, licencjat obroniony wiec o pracy dylomowej tez cos wiem

Gość smutno mi jest
dzieki za pocieszenie, egzaminy sa pisemne, wiekszosc pytania testowe, czesc to krotkie tzw pytania otwarte kurcze chcialabym juz miec to za sobą 2 egzaminy na raz to obłęd

łeee tam! jak to pisemny to nie bój żaby, porób ściągi i gra gitara :-) gorzej ,gdyby to był ustny, bo nie dość że ściągać nie można to jeszcze jak nic nie powiesz to czujesz na sobie ten mroźny wzrok egzaminatora mówiący "ale z niej zero" z resztą są jeszcze przecież poprawki! nie myśl od razu o tym ,ze studia zawaliłaś. przyłóż się do jednego i zdasz, a ten drugi w poprawce przepchniesz

Gość smutno mi jest
hm co sobie wziac na uspokojenie, bo nie zasnę i bede tak kimac się do rana. colera chcialabym się przespac i jutro wyspana wziąć sie za powtorki...

Gość smutno mi jest
no tylko problem w tym ze jeden to jest moj pierwszy termin bo nie bylam wczesniej, a drugi mam poprawkę i na ten co mam poprawkę nie umiem prawie nic

Gość kii
rob sciagi, ja sie ogolnie sporo ucze, ale tylko tego co mnie intersuje i co wiem, ze mi sie przyda. jak uznaje cos za bzdet i zapchajdziure to wale sciagi. mam tyle sposobow ze moge sciagac w 1 lawce przed wykladowca i sie nie polapie. np: na jogurtcie w kartoniku firmy MILKO, takim kartoniku jak mleko. jest bialy i na jednej ze scianek (tej gdzie jest sklad wypisany) nnakleja sie wydrukowana sciage (np czcionka 6 lub 7). nic nie widac, a sciaga sie jak ta lala bo kartonik masz przed oczami ;p ja na egz z bzdetow biore takie 2 lub 3 i pisze na nich najwazniejsze rzeczy, nie do nauczenia;p

Gość smutno mi jest
a co wy tak tu siedzicie, nie macie co robic?

to w najgorszym wypadku będziesz mieć warunek ale przecież możesz ściągnąć!!

Gość kii
oczywiscie jogurty musza miec ten sam smak bo nakretki sa rozne. ale w odpowiedniej chwili pociagam lyk jogurtu, zakrecam i chowam do torby a wyjmuje juz inny :P

Gość smutno mi jest
dobra zrobie scigi z tego co nie umiem, wkuje pytania z pierwszego terminu, moze da te same powino byc dobrze, tylko czemu ja się tak denerwuje??? ech zawsze jest jeszcze komis, warunek i etc

ja mam aż za dużo czasu do egzaminu i sobie siedzę na kafe zamiast się uczyć bo się motywuję dopiero na jakieś 4-2 dni przed :-)

Gość smutno mi jest
no dobre z tym jogurtem:) ale u mnie nie przejdzie nic nie mozna miec na lawce z wyjatkiem dlugopisu

Gość kii
w dlugopisie tez mozna miec tylko ze tam sie malo zmiesci... ja kupilam sobie takie specjalne pioro z przezroczystego plastiku i tam (reczna czcionka 3 :D ) pisze najwazniejsze rzeczy... ale to chyba juz lepiej sie nauczyc bo tam sie nic nie miesci oprocz odmian czasownikow z wloskiego ;)

Gość smutno mi jest
e no, ja to nigdy nie wiem co pisac na tych sciągach, za duzo tego materialu do napisania i wyszloby z aduz sciąg. Mie mowiac juz o tym ze pisalabym je chyba caly dzien.

Gość smutno mi jest
coś mi się literki przestawiają, sorki

Gość smutno mi jest
i tak sobie tego nie wyobrazam godz. 12.00 pierwszy egzamin 13.00 drugi egzamin i w dodatku to na tej samej katedrze...mojej ukochanej na ktorej notorycznie wszystko oblewam;/

Gość kii
ah, no to zostaje Ci nauka... ja czasem mam takiego dola przed ustnymi, bo trzeba wkuwac, a sie nie chce... wtedy sprzatam pokoj (lub chociaz biurko) biore prysznic i z nowa eneergia siadam do nauki. i ucze sie porzadnie tyle na ile mam sily. jak juz nie mam to ide spac. powodzenia :) ale mi sie spac zachcialo!! co ja tu jeszcze robie? ;)

Gość smutno mi jest
jeszcze takie dwa przedmioty ktore mnie w ogole nie interesuja i zupelnie nie rozumiem o co chodzi

Gość smutno mi jest
no to idziecmy spac moje podejscie numer 2 tej nocy:)

Gość kii
hej, to nie trac czazsu na forum, bo tu mozna przesiedziec kilka godzin (wlasnie tak dzis zrobilam :/ ) powtorz co umiesz, a jutro zaczniesz reszte. idz spac, w czasie snu, w fazie REM wszytsko przejdzie do pamieci trwalej. rano bedziesz wiele pamietac.. dlatego potrzebny jest sen przed egz!!

Gość kii
w takim razie dobranoc:) spij dobrze i milej nauki jutro :))

już po jeden egzmain udalo mi sie przelozyć. Poprosilam pana dr zebym mogla przyjsc w innym terminie, bo dzis mam jeszcze inny egzamin i sie zgodził:) ale teraz zaluje ze nie poszlam , bo dal te same pytania co na 1 terminie.:P za to ten drugi na ktory się uczylam poszedl mi tragicznie i chyba obleję... rany ciezkie jest zycie studenta...ale mam doła teraz...