Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdolinkaxx

jego byla doprowadza mnie do szału!!!!!

Polecane posty

Gość gwiazdolinkaxx

idiotka na naszej klasie mnie zobaczyła, a oni sie rozstali w kłótni bo go dręczyła mialami itd wyzywala pzreklinala, ma najebane w głowie, i teraz jest zazdrosna o mnie i zrobila sobie chyba ze 20 zdjec i dodala hahah stuknięta!!! myśle że wzbudzi zazdrosć w moim czy jak ?? ładna jest ale nie bardziej ode mnie no i ja mam chyba lepszą figure ;p ale normanalnie to bym jej ten rudy łeb wytargała!!! kur...a ale 20 zdjeć to już trzeba mieć naprawde najebane i tylko ona jest w różnych pozach pzrebiera sie w zimie w letnie bluzki;/ żeby jeszcze byla normalna ale pokłócili się a ona teraz wielka przyjaciółka jego, ona go strasznie gnębiła i wykorzystywala aż w końcu powiedziala że jak z nią nie wyjedzie za granice do pracy to sie rozstaną i tak sie stalo też i super! stuknieta, czt tylko ja jaestem taka zazdrosna o byle??? tylko chodzi mi o to że ona się tak cce pokazac pzredemną;/ powalonam i o to ze mój na nią patrzył napewno, odebrał jej zaproszenie powiedzial potem że jak chce to mozę je usunąć ale ja powiedzialam dobra niech sobie będzie

Gość gwiazdolinkaxx
ide zapalić !!!

Gość Kalina82
Bez tej informacji nie dożyłabym do jutra. Dziękuję za kolejny darowany dzień życia...

ile oni byli ze sobą, a ile wy jestescie? wiek tez jak mi sie wydaje jest tutaj istotny, jesli macie po 16/17 lat hmmm ;) ale nie przejmuj sie, bo chociaż sie przyznal do dodania zdjecia, inni potrafiliby zwalic na winę serwera :O

Gość gwiazdolinkaxx
ona ma 20 dopiero co jeszcze się podnieca swoimi fotkami jak głupia;/ byli ze sobą 2 lata, my mamy po 23 jesteśmy ze sobą 7 mies

Gość kikizooo
dawaj jej profil :-D

Gość kikizooo
no dawaj! nic nie tracisz :-)

Gość gwiazdolinkaxx
nie moge bo jak ona to zobaczy to będzie mi niezręcznie;/

Gość kikizooo
gdzie niby zobaczy??? no dawaj :-)

Gość kikizooo
czekamy czekamy :-)

Gość gwiazdolinkaxx
pisala jeszcze do mojego zeby dodał zdjęcia swoje, a on jej napisał ze sztucznie wygląda:) ale dodaliśmy jego i tak, ona nie ma żadnego chlopaka i się nie dziwie, takich histeryczek chyba nikt nie lubi, rzucala się na niego z pięściami przeklinala, albo szantaż ze jak z nią nie pojedzie do pracy i nie rzuci wszystkiego to koniec z nimi i super! a potem codzinnie maile z wyzwiskami i wiadomości an gg że musial zmienić numer a teraz sie znalazła koleżanka

Gość gwiazdolinkaxx
nie moge ale chcialabym , pzrecież kafeteria to znana stronka zawsze może tu wejsc i poszukac i akurat trafi na to nie mam odwagi

Gość kikizooo
nie histeryzuj, nie panikuj! dawaj profil, a za jakiś kwadransik skasujesz swój post w którym go umieściłaś i luzz!

widać, że masz z tym problem. To jego była, więc nie wiem czym się tak nakręcasz. Olej sprawę.

Gość kikizooo
no plosiemm... :-(

Gość zlzlzl
ja tez mialampodobnie ale okazalosie ze towcalanie ta lalka sie uganiala za moimex tylko on za nia tez ja znalazlam na naszej klasie moge podac mam to gdzies

Gość gwiazdolinkaxx
prosze nie namawiajce mnie, nie chodzi juz o jej wygląd tylko o to ze jest taka pojebana i sie czepia mojego chłopaka chce mu czymś zaimponowac czy co? ja się tylko pocieszam tym ze wyglądam lepiej od niej bo inaczej chyba czułabym sie okropnie:)

Gość zlzlzl
kobito wyluzuj,ja tez jestem ladniejsza od tamtej tylko ona ma juz meza a ja nie

Gość gwiazdolinkaxx
no to wspołczuje ci, ale ja wiem ze mój chlopak już ją olewa od dawna, ale jak będzie u mnie to mi pokaze maile od niej ciekawa jestm co mu pisala mam nadzieje ze nie usunie:)

Gość gwiazdolinkaxx
naprawde odwałyłabyś sie pokazać jej fote tutaj? jak tak to daj;p ja sie nie odważe!!:) nie chce mieć przejebane

wyraźnie czujesz sie zagrożona i zazdrosna, a o to jej pewqnie chodziło czyli osiągnęła swój cel :-)

Gość zlzlzl
ale czemu takmyslisz ze odrazu przejebane?kto to sprawdzi?skasujesz topic i nara niech zobacza co to za paszczur

Gość gwiazdolinkaxx
czuje się zagrożona ja zawsze jestem zazdrosna o byle moich facetow i tak pozostanie w końcu kiedyś byli ze soba i musiala mu się podobac

Gość gwiazdolinkaxx
tak napewno jej o to chodzilo, ja też moge dodac zdjęcia z mojej sesji do gazetki ale po co??? nie jestem pojebana i to nie jest portal randkowy, mam tylko jedno z sesji, a inne 2 zwykle samej twarzy i z moim chlopakiem 2 ale kurde 20!! haha samej siebie!! żałosna jest!! ;/

Gość zlzlzl
ja tam wogole nie jestem na naszej klasie