Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E.SI

Można nie zdradzić

Polecane posty

Gość E.SI

Nie rozumiem zdradzaczy(-ki) , po co pchają się w inne związki z kochankiem(ką) jednocześnie będąc w zwiażku z partnerem(-ką) życiową(-ym). Ja nie rzucę swojej kobiety. Jeśli mnie nie zdradzi to nie będzie z mojej strony inicjatywy rozwiązania związku. Ja mam zasady, które są takie, że tylko zdrada może rozwiązać związek i nic poza tym. Związek jest po to żeby dbać o ten związek. To tak ogólnie :>

Gość och jaki ty
wspanialy jestes wazeliniarz

Gość widac mlody jestes
skoro uwazasz, ze wszystko wiesz i ze tak sie dobrze znasz

Gość helli ale ty zawsze
długo tu siedzisz :)

Gość wenusjanka...
Słuszne zasady E.SI:). Jak ma się zamiar zmieniać partnerów(ki), to lepiej nie zawierać związku. Żeby nie zdradzić, to trzeba mieć IQ powyżej normy zdradzaczy.:D.

Gość E.SI
Jaki znowu wazeliniarz? Mam zasady, a może mam te zasady jedenastokrotno novelizovane wywalić Wam tu w ten temat?

Gość wenusjanka...
Dawaj, może pomoże odświeżyć mózgi zdradzającym:)

Gość E.SI
A oto moje zasady (fragment wszystkich) Art. 7¹ ust. 1[rozstanie, zdrada]. E.SI nie podejmuje inicjatywy rozwiązania związku we wszystkich przypadkach oprócz zdrady kobiety, kiedy podejmuje inicjatywę zerwania związku poprzez przyjęcie uchwały o rozwiązaniu związku. Istnieje możliwość, że E.SI zwróci się do Grupy Rodziny i Przyjaciół o wydanie opinii wiążących rozwiązania związku z kobietą, a rezultatem końcowym procedury jest przyjęcie przez E.SI uchwały o rozwiązaniu związku. Art. 7¹ ust. 1a. W sytuacji, gdy kobieta dopuści sie zdrady ponownej E.SI przyjmuje uchwałę, z treści której musi wynikać rozwiązanie związku. Art. 7¹ ust. 1b. E.SI, w przypadku zdrady kobiety, uwzględniając szczególną sytuację dziecka dla jego dobra nie może zerwać związku lecz może wszcząć procedurę zerwania związku. Art. 7¹ ust. 1c. Nie ma możliwości zerwania związku z kobietą , która znajduje się w szczególnej sytuacji życiowej. 2. W pojęciu zdrady znajdują się wszystkie przestępstwa przeciwko wolności sexualnej i obyczajności wymienione w ustawie Kodex karny / rozdzial 25 oraz obcowanie płciowe, całowanie z inną osobą, inne czynności sexualne podjęte z własnej inicjatywy przez kobietę posiadającą c/n status ‘la fille’ oraz wyżej wymienione czynności, które próbowała podjąć. 3. Gdy kobieta posiadająca c/n st. 6a deklaruje swoje uczucie miłości w sprzeczności ze stanem faktycznym – taką sytuację również uznaje się za zdradę. 4. Za zdradę kobiety posiadającej c/n st. 6a nie uważa się czynności przeciwko niej zgwałcenia, doprowadzenia do innej czynności sexualnej, czynności sexualnej przy wykorzystaniu bezradności innej osoby, czynności sexualnej przez nadużycie zależności, zmuszania do prostytucji, stręczycielstwa/sutenerstwa/uprowadzenia. Art. 19. El Sector del Interior bezpodstawnie nie podejmuje czynności prowadzących do rozłączenia trwającego już związku z kobietą. - PROJEKT (art. 19), tzn.że może zostać text zmieniony.