Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa Bednar

Jak wyposażyć łazienkę

Polecane posty

Gość Ewa Bednar

jakie teras wzory są modne, jak powinna wyglądadź nowoczesna łazienka, kto się zna, bo z merzem wykańczamy łazienke i nie wiemy co dać?

Gość Ewa Bednar
co słabe? wzornictwo? bo nie rozumiem

Gość łee
z tego co obserwuję modna jest teraz prostota i kąty proste duże kafle bez żadnych mocno rzucających się w oczy wzorów, sanitariaty jak najbardziej kanciate/kwadratowe ale nie rób tego co jest modne a to co sie Tobie podoba bo to Ty będziesz głównie z tej łazienki korzystała a tak w ogóle to wpadnij na forum gazety (wnętrza mieszkań) znajdziesz tam mnóstwo zdjęc z domów forumowiczów czasami naprawde jest co pooglądać :)

Gość koniecznie zainstaluj
pokrowiec na deskę klozetową 🖐️

Gość gość
Uważam, że mimo wszystko warto skorzystać z usług projektanta. Mimo ceny opłaca się to gdyż moim zdaniem to zabezpiecza przed wszelakimi usterkami. Ja tak zrobiłem i jestem zadowolony ze swojej łazienki. W sumie to polecam bo warto www.kaminskadorota.pl

Gość gość
Najważniejsze w łazience gdzie jest kibel i smrodu jest okno bez okna jak stado gołębi

Gość aldona77
Według mnie nowoczesna łazienka powinna charakteryzować się dynamicznym wyglądem, nie żadne kwiaty, tylko mocne akcenty. Tutaj możesz znaleźć wszystko do łazienki

Gość aldona77
Według mnie nowoczesna łazienka powinna charakteryzować się dynamicznym wyglądem, nie żadne kwiaty, tylko mocne akcenty. Tutaj możesz znaleźć wszystko do łazienki http://plytki-lazienki.pl/

Gość gość
Jeśli chodzi o dobre wyposażenie do łazienki, to ja wszystko, co trzeba znalazłam w http://www.domeko.com.pl/ . Mają bardzo dobrą ofertę płytek, mebli łazienkowych, kabin i wanien oraz tego typu rzeczy.

Gość gość
hmm.... mi się np bardzo ale to bardzo podoba kamień w łazience. U siebie zrobiliśmy czarny granit z http://dario-stone.pl/ taka fajna powłoką kiedy pali sie lampki led to daje efekt błyszczenia.

Gość gość
Moja łazienka to moja ostoja spokoju i relaksu. W moim poprzednim mieszkaniu miałam zwykła szara łazienkę. Teraz kiedy mam swój wymarzony dom i mogłam go urządzić jak chce. Glazurę do mojej łazienki szukałam chyba prze pół roku. Glazurę kupiłam w tej hurtowni www.hiperglazur.pl.