Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasxzz

dziewczyna warzy 90 Kg jak ma schudnąć

Polecane posty

Gość Łukasxzz

Mam takie pytanie mam koleżanke co warzy 90 kg. Czy znacie dobry sposób żeby schudła. Bardzo prosze o rady.Może znacie jakąś diete cud,Może znacie jakieś skuteczne tabletki,plastry czy inne środki i preparaty.Prosze was równierz i jakąś rade jak utrzymać zdrową szczupłą sylwetke.Dzienkuje wszystkim za pomoc.Pozdrawiam Łukasz

Gość Joanna T.
Przede wszystkim ona sama musi bardzo chcieć schudnąć, a z twojej wypowiedzi wynika, że to ty chcesz, żeby ona schudła -pewnie ci się podoba, lecz wstydzisz się przed olegami, że gruba. Musisz udzielić jej dużego wsparcia, zbicie tak dużej wagi to proces trudny, lecz możliwy. Polecam diete kapuścianą i koniecznie dużo ruchu.

mniej zrec, cwiczyc, i pic czerwona herbate, ubylo mi 5 cm i 2 kg jak narazie,ale daje rade....

Gość strasznie panikuje
wystarczy nie jesc kolacji

Gość a ile ma wzrostu
??? przy takiej wadze i jesli nigdy sie nie odchudzala to wystarczy zeby jadla normalnie; sniadanie, obiad i lekka kolacja najlepiej przed 18 i troche rucgu. mysle, ze bedzie tak chudla z 5 kg. na m-c. na poczatku wiecej, moga byc okresy gdzie waga bedzie stala w miejscu. a posilki normalne ale oczywiscie takie w miare zdrowe i bez przesady z iloscia.

ja amm 167 i 80 kg.... wiec u niej tez ebdzie ciezko zrzucic to co u mnie:(

Na poczatek proponuję ograniczyć cukier i słodycze!!!! Mniej jeść, dużo sportu i wody, nie potrzeba żadnych wspomagaczy i diet!!

ale warto zainwestowac w jakeis zielone herbatki, ocs co spala tluszcz