Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slkjskljsksj

BLAGAM NIECH MI KTOS OBLICZY KIEDY OKRES DOSTANE BO OSZALEJE

Polecane posty

Gość slkjskljsksj

sluchajcie, bralam przez rok pigulki i chcialam sobie zrobic przerwe, ostatnie opakowanie zaczelam 27 grudnia czyli skonczylam 17 stycznia, mialam okres i pozniej juz nie bralam. Zdarzyl mi sie seks, teoretycznie z zabezpieczeniem, ale nie na 100% pewny, czy ktos mi moze powiedziec czy teraz powinnam dostac normalnie czy moze sie cos przesunac? Pogubilam sie w obliczeniach. Czy odstawienie pigulek moze mocno namieszac? Prosze o pomoc, bo czekam codziennie i nie wiem czy powinnam sie juz bardzo martwic czy byc spokojna?

Powiem ci tyle ze odstawienie pigulek namiesza ci i to niezle w organizmie wiec czekaj ze spokojem bo na doswiadzczeniach mojej kumpeli wiem ze okres dostala pozno po odstawieniu tabletek i to na 1 dzien w miesiacu i w ciazy nie byla... rada czekaj...

Gość slkjskljsksj
ok, ale czy przez miesiac by sie to nie unormowalo? w koncu juz miesiac nie bralam. A teraz nie wiem czy powinnam sie juz martwicz czy nie, bo kompletnie stracilam orientacje:(

Gość rozważna
koleżanka ma racje-wszystko się rozregulowuje po odstawieniu tabletek.Poczekaj jeszcze,a zawsze możesz iść do gina sprawdzić,tak dla spokoju

Gość Bardziej szczerze
Nie martw się jak kochałaś się z zabezpieczeniem to prawie napewno nie jesteś w ciąży a okres sam się zjawi:)

Gość slkjskljsksj
bez zapezpieczenia ale facet na pewno za kazdym razem konczyl poza mna. Tylko moze wczesniej cos....ech, ze tez akurat teraz taka glupia bylam

No to nie był to \"seks z zabezpieczeniem\". A co do tabletek - zamiast \"szaleć\", idź do ginekologa. Różne są reakcje na odstawienie tabletek - jednym cykl od pierwszego miesiąca wraca do normy, inne muszą czekać. Masz jakieś badania hormonalne, wiesz, czy nie miałaś ukrytych schorzeń przed braniem tabletek? Tak to można sobie wróżyć z fusów. Irytujące jest to, że dziewczyny biorą tabsy byle jak, a potem płacze i żale \"tabletki to świństwo, przez nie mam problem\". Tabletki są jak leki, a leków nie bierze się w ciemno i na czuja.