Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stefan Gitara

Ktora slicznotka w tej chwili...

Polecane posty

Gość martyska
ja kochanie

i co za problem stoi na przeszkodzie? jest ktos w okolicy? nie mozesz wstac? seks rano byl, czy tak to trzymasz w sobie od wczoraj biedaku :)

ee to zaraz nei powod, kazde piersi w sobie cos maja.... rozumiem ze teraz i tak masz staniczek i slicznie w nim sobie one leza? jestes w domu? pracy?

Gość martyska
Nie mam staniczka :)... piersi swobodnie wiszą pod swoim własnym ciężarem....ja namiętnie wypięta...pod fartuszkiem nie mam bielizny... faceci aż się schylają żeby to zobaczyć... a ja dalej zapierdalam na kolanach myjąc ta pierdoloną podłogę w tym jebanym biurowcu :o

no interesuje t ze sobie tak milo wisza wlasnym ciezarem:) jednak gdy to biurowiec kazdy sie wstydzi ze bedzie kryl sprzataczke musisz isc do biura szefa i przy nim to zrobic, mysle ze nie wytrzyma jak to zobaczy i patrzac w twoje krocze zrobie sobie dobrze reka... tzn dwoma palcami bo trzy stracil przy odpalaniu petardyw pewna sylwestrowa noc

Gość martyska
na razie nie mogę, pan Eugeniusz z kancelarii prawnej właśnie mnie zapina od tyłu... może jak skończy to pójdę do dyra

no to slabo zapina jak nie zrobilas bledow na klawiaturze! to chyba nie jest seks tylko lekkie dotykanie miedzy nogami, kobieto wiesz co to prawdziwy seks:) ja Ciebie wypieprzyl bym w piersi!!

Gość ohhh jeeaaahhhh mmmm
Moge sie przylaczyc?? :D

Gość martyska
chcialabym tak.... Ale pan Eugeniusz lubi tylko w dupe... opisz jak mnie dymasz w cyce Stefciu... ohhh jeeaaahhhh mmmm - pewnie :D

co tutaj pisac, podchodze, sila klekasz przedemna, na poczatku biore za wlosy i przysowam buzi tak ze penisem bije Ciebie po policzkach:) po paru minutach tej zabawy gdzie twoje usteczka sa klejace a w oczkach lzy, wsadzam go miedzy twoje sliczne duze piersi, swoimi raczkami je przyciskasz a jezyczkiem co jakis czas go pobudzasz.... :)