Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirawa

zdrada psychiczna -beznadziejny seks

Polecane posty

kilka dni temu moj chłopak pokazał mi swoje gg i zobaczyłam pełno wiadomosci do jednej dziewczyny a tam napisane np. Chcę poczuć smak twych ust , Głupieje z tęsknoty za tobą , Masz idealny brzuch-chciałbym odegrać z tobą scene z 9 i pół tygodnia , chciałbym Cię tylic śnieżynko w moich ramionach bardzo się wkurzyłam i zaczęłam sie go pytać o co tu chodzi ?? on mówił ze to koleżanka a to co pisał to były żarty mówił ze jej nie zna , jest z innego miasta , wpierw ze to jego koleżanka a potem że z nią kręcił kiedys ale nic nie wyszło tylko dlaczego to pisał skoro jest ze mną ?? czuje się zle przez to bezwartościowa , nieważna itd mimo że mówi że mnie kocha ja w to nie wierze w łóżku jest beznadziejnie , nie mogę sie podniecic bo myślę o tym czy on nie myśli o niej...

Gość aniulek
Dziewczyno, daj sobie spokój z tym dupkiem. Oczywiste jest, że przy nadarzającej się okazji wprowadziłby swoje fantazje do rzeczywistości.

Gość ankaaaaq
a po co z nim idziesz w ogole do lozka? szanuj sie troche, mialo prawo Cie to wkurzyc i zranic, powiedzialas mu o tym to niech on sie teraz zastanowi nad soba. Swoim zachowaniem dajesz mu przyzwolenie na takie wybryki.