Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabelllla

LESBIJKI

Polecane posty

Gość anabelllla

wyrazcie swoje zdanie o lesbijkach. co myslicie o takich zwiazkach... ? chore czy normalne ?

Na pewno nie jest to ani zdrowe, ani normalne. Mogą żyć obok, mogą sobie okazywać czułości, no może trochę mniej niż pary hetero (granice przyzwoitosci). Nie dla adopcji, małżeństw, dzieci wychowywanych w takich związkach. Tak dla legalizacji (rejerstracji) takich związków (jak ktoś chce).

Gość eviiiii
hmmmm....lesbijki to jeszcze jeszcze....ale geje....nie moge na to patrzyć. a do lesbijek nic nie mam. niech żyją swoim światem. zmniejsza się konkurencja no nie???:):):)

Gość eviiiii
ale faktycznie niech od legalizacji takich związków lepiej trzymaja sie z daleka....i dzieci w takim związku miałyby przesrane

Gość anabelllla
dzieci mialyby przesrane... a dlaczego? wychowanie takie samo, wzory moze troszke inne, ale przeciez malzenstwa kobieta+mezczyzna, czesto daja dziecku taki wzor do nasladowania, ze szkoda gadac... wiec dlaczego dwie kobiety mialyby nie mocwychowywac dziecka? to co sie dzieje w naszym kraju to jest parodia...

Gość blondiiii
ty sie miły blondynie zamknij bo głupio gadasz. ale uwazam ze dwie kobiety nie umiałyby wychowac dziecka na normalnego nie "zwichnietego" człowieka. dziecko potrzebuje ojca i matki a nie dwóch mam. mama uczy pewnych rzeczy a ojciec innych. i to jest taka prawidłowosć.

Gość ewange...25
wiecie... ale zawsze dla dziecka lepiej być wychowywanym w domu pełnym miłosci nawet przez dwie kobiety, niż w domu dziecka

Gość karolina karolina24
niech ich bedzie jak najwiecej hehe,przynajmniej mniejsza konkurencja,nic absolutnie do nich nie mam :classic_cool:

Gość blondiiii
no własnie...KONKURENCJA MNIEJSZA....:):):) hehe....

Gość viola_2
chore... i dziwne. mysle, ze wiekszosc to pewnie dlatego, ze nie znalazla odpowiedniego faceta

No ale dwie mamusie? :o skazuje sie tym samym dziecko na cierpienie, bo ono normalnego życia nie będzie miało, docinki w szkole itp., w końcu zacznie pytać, dlaczego nie ma tatusia...:o Jestem tolerancyjna, nie mam nic przeciwko lesbijkom, ale niech nie mają dzieci błagam Was...

ewangw może głupio gadam ale jeśli to ma byc chora miłość to niech jej lepiej nie będzie wcale.

Gość ewange...25
"No ale dwie mamusie? skazuje sie tym samym dziecko na cierpienie" Rozumiem że życie w domu dziecka, bez rodziców, bez miłości nie jest cierpieniem? Osobiście jestem również przeciw. Chociaż gdybym była dzieckiem i miala wybór : dom dziecka albo zwyczajny dom, gdzie miałabym "rodziców" chociaz oboje tej samej płci, którzy by mnie kochali - wybralabym to drugie

Po prostu chciałam zwrócić uwagę, że warto pomyśleć o tych dzieciach...Co ich czeka w dalszym życiu.

Gość ewange...25
ale selfish... domy dziecka są przepełnione. Co ty myslisz, że jak one nie wezmą to weźmie ktoś inny? Nie. Część rzecz jasna tak, ale wiekszości nikt nie weźmie. Wg mnie w ogole są głupie restrykcje komu można dać dziecko a komu nie. Osoby samotne również powinny mieć mozliwość wzięcia dziecka z domu dziecka. Osoby po 40-tce również. Wszystko bedzie lepsze od domu dziecka

hm....naprawdę wszystko? patologiczne rodziny, gdzie oboje rodzciów pije, jest przemoc jest lepsze niż dom dziecka pełen ciepła i miłości opiekunów, rówieśników? Tak, zgadzam się. Samotne matki też powinny móc adoptować dzieci itd. ale według pewnych kryteriów. Dziecko to hm...nie piesek nie może trafić w nieodpowiedzialne ręce.

Gość 989889
Selfish Girl. chyba masz bardzo małe pojęcie o sytuacji jaka panuje w domach dziecka. Tam nie ma miłości ani czułości. Tam jest tylko poprawne wychowywanie. Jak w szkole. Nauczycielkę mogłaś lubic, ale nie bylo miedzy wami miłości. Poza tym każdy dzieciak wybierze rodziców, nawet pijących, niż życie bez nich. Oczywiście inną sprawą jest to co obiektywnie jest dla dziecka lepsze.

W domach dziecka pracują odpowiedzialni, wykształceni ludzie (a przynajmniej powinni) i wiedzą, co jest dobre, a co złe dla nich. Więc krzywda tam nie powinna się im dziać. Hmm...no może i mam małe pojęcie, ale chciałabym , żeby było jak mówię :P

Gość 989889
Nie napisałam że pracują ludzie nieodpowiedzialni. Ale tam przeważnie jest kilku wychowawców na kilkadziesiąt dzieciaków. Może i wychowują ich dobrze (chociaż to dla mnie dyskusyjne, pamiętam że w szkole największymi "chuliganami" byli chłopcy z domu dziecka) ale nie ma tam miłości. Jest tylko zimne i poprawne wychowanie.

mam kilka kolezanek lesbijek i bardzo je lubię jedna ma syna