Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomaszko

pomocy

Polecane posty

Gość tomaszko

witam. pisze dlatego ze moja dziewczyna po poltora roku powiedziala mi ze nie wie co do mnie czuje (a mowila na zawsze) a potem ze ostatnio traktuje mnie jako przyjaciela niz chlopaka. wiem ze dostala walentynke i ktos do niej pisal smsy. postanowilismy rozstac sie na jakis czas by mogla to przemyslec i byc pewna tego co czuje. nie wiem czy robie dobrze ale nie moge sie powstrzymac by do niej nie napisac smsa albo nie zadzwonic i uslyszec ten codowny glos ktory sprawial ze tak dobrze sie przy niej czulem. i mize sie to wydac dziwne ale im dluzej sie nie widzimy to ja czuje jak bym mocniej i coraz mocniej ja kochal. nie bylem idealny tez mialem chwile gdy nic mi sie nie udawalo ale zawsze wtedy byla przy mnie i to cholernie pomagalo. nadal sie nie spotykamy i w srode bedzie tydzien no z malym spacerkiem w niedziele by pogadac ale wlasnie wtedy powiedziala mi ze wolala by to zakonczyc na kolezenstwie choc i tak zawsze mnie bedzie kochac. dala sie namowic by jeszcze raz sprobowac sienad tym zastanowic. wiem napewno za mocno ja kocham by zrezygnowac bez walki. bede walczyl nawet gdy zostanie tylko iskra nadziei. zrobie dla niej wszystko. jej szczescie jest dla mnie najwazniejsze. przez ten czas co sie nie widzielismy poczulem ze kocham ja jeszcze mocniej i mocniej. jesli da mi szanse to postaram sie naprawic wszysko co bylo nie tak. napiszcie co o tym sadzicie. bardzo licze na opinie czarrodzieja!!

Gość blondiiii
wiesz....to zaboli co napisze, ale jak chcesz znać moje zdanie to powiem tak - daj jej spokój...bo skoro chcesz żeby była szczęśliwa to najlepiej niech ona sama zdecyduje co dla niej jest szczęściem. widocznie nie bycie z Tobą bo może faktycznie jestes dla niej jak przyjaciel. ja wiem że to boli. sama przez to przechodziłam. ale odejdź z klasą...i nie zachowuj się jak wiekszość facetó którzy potem robią koło dupy swoim eks...to jest tragiczne. zachowaj sie jak facet i zaakceptuj jej decyzje,,,choćby była dla ciebie najgorsza. pozdrawiam i życze powodzenia.

Gość karolina karolina24
mysle ze powinienes dac jej czas,powiedziala Ci ze zawsze bedzie Cie kochac..moze ona potrzebuje czas,moze chce pobyc sama i sobie wszystko przemyslec?Moze rzeczywiscie ktos inny sie pojawil,zafascynowal ja i sie waha? Jesli cos do Ciebie czuje to albo sama napisze albo po prostu wszystko sie samo pozytywnie rozwiaze czego Ci zycze bo milosc to piekna rzecz:)

Gość blondiiii
jeśli ona potrzebuje czasu i się waha to to nie jest prawdziwa miłość. prawdziwa miłośc nigdy sie nie waha. i nie potzrebuje czasu na odpoczynek i przemyslenia. dwoje ludzi jest ze soba na dobre i złe a nie tylko na dobre....