Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasienka_J

czy jestem w ciąży

Polecane posty

Witam. W ubiegły piątek (15.02) zapomniałam wziąć na wieczór tabletkę antykoncepcyjną (Harmonet)- dodam, że to był 2 tydziń brania opakowania. W sobotę (16.02) jak wieczorem brałam tabletke to zorientowałam się, że nie wziełam piątkowej. Nie miałam przy sobie ulotki więc nie wiedziałam co mam robić. Następne dni brałam prawidłowo, a tą zapomnianą wziełam dopiero w środę (20.02)- przyjełam wtedy 2 tabletki, bo tak mi poradziła koleżanka. Wczoraj dostałam plamienia, jest ono również dziś. Moje pytanie jest następujące, z racji, że w sobote (16.02) kochałam sie ze swoim chłopakiem, ale nie doszło do wytrysku we mnie, czy jest jakieś prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży?

Gość 2 tabletki
Po co dwie ?? Tak się nie robi, jak się zapomina, to się po prostu już nie bierze, chyba że zosrientowałaś się dość wcześnie, to bierzesz. Ale 2 tabletek się nie bierze. Boże. A nikt Ci przez neta nie powie czy jesteś w ciąży, nie mamy wirtualnego usg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość skoro miałaś plamienie
to chyba oczywiste że nie jesteś w ciąży poza tym brałaś tabletki przez dwa tygodnie więc owulacja i tak teoretycznie powinna zostac zablokowana, nie ma jajeczka nie ma ciąży

Gość kafeteriusze gratuluja dzidzi