Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bad girls are sleeping

byłam prostytutką i zakochałam się w swoim kliencie!

Polecane posty

Nie pisze tu po to , aby zbierać przykre komentarze na mój temat, tylko chce się dowiedzieć- czy ten związek ma szanse przetrwabia... ciężka sprawa. Czy on mi zaufa, czy ja mu zaufam... mam mętlik....

Gość kropelka szafiru
myślę ,że ani Ty ani On....Ty z racji wykonywanego zawodu i tego że na codzień spotykasz się z facetami którzy notorycznie zdradzają swoje żony czy partnerki z min. Tobą....a On Ci nie zaufa bo jesteś prostytutką i taką Cię poznał...a jeśłi nawet On sie zdecyduje na związek z Tobą to po czasie nazwie Cię k....( z całym szacunkiem) ....smutne ale prawdziwe...chociaz może Wy będziecie wyjątkiem od reguły

On też chyba do mnie cos czuje; dzwoni, pisze, wudujemy się- nie tylko na seks, ale na zwykłą pogadanke... ale z mojej strony to jest coś więcej. boję się mu to powiedzieć.

Gość mogłem skozystać ale sie nie
odwazyłem Jezeli on skozystał z usług prostytutki to miał ku temu powód , jesli ma zone - to ją zdradził i nawet jak ją zostawi dla ciebie to i tak nie wruze takiemu zwiazkowi przyszłosci jesli zaś jest dajmy kawalerem i skozystał z usług pr. to czem nie miała bys o niego zawalczyć , i sie zgadzam ze życie jest pokręcone i w rózne sytuacje żuca ludzi

Gość święta Terenia
nie zamartwiaj się,jeśli się kochacie to bądźcie ze sobą, a jeśli coś będzie Ci wypominał, to Ty mu powiedz, żę sam przyszedł w wiadome miejsce, ale wypominanie może się zdażyć, i brak zaufania

o rany ! trudna sprawa ,. ktoś napisał że on przyszedł do burdelu po co ? no wlasnie ,. mam znjamą ktora tez jest w tym zawodzie , ale nigdy sie nie zakochuje ,. czas pokarze , ale marne szanse , facet z czasem i tak nie bedzie mial do ciebie szacunku ,. tak to juz jest facet to świnia , i nic na to nie poradzimy ,. pozdro

Facet to swinia.. Wyświetlamy tematy: 1-20 (z 11163) sporo wyników. To skoro jewtesmy świanimi to nie zawracajciena głoł to proste.

Jak facet cie zagduje juz na samym poczatku uprzedz jakie masz mniemanie o facetach. To uprosci życie i tobie i nam. :)

Gość święta Terenia
Nie każdy facet jest taki sam, spotykałam na swojej drodze palantów jak też fantastycznych mężczyzn.