Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

PLASTRY CZY TABLETKI??

Polecane posty

Wg was dziewczyny co jest lepsze plastry antykoncepcyjne czy tabletki??bede wdzieczna za wszystkie wypowiedzi

a dlaczego akurat te? z hormonalnych masz przecież jeszcze zastrzyki, implanty i wkładki wewnątrzmaciczne (hmmm, tylko czy implanty w Polsce już są...?) plastry wygodniejsze, bo nie musisz o nich pamiętać codziennie, choć mogą się odklejać i mogą brudzić się nieestetycznie brzegi tabletki, to tabletki, łykasz i koniec, tylko trzeba pamiętać o regularnym przyjmowaniu i wszelkich ograniczeniach i interakcjach

wiedziemka moze autorka zamloda jest na wkladke. neirodkom sie nie poleca. ja ja zalozylam po blaganiach lekarskich. i tak chciala mi wcisnac pigulki za 30 cos tam zl. ja bralam pigulki, trzeba pamietac o nich, lykac codziennie. plasterki z tego co sie orientuje zostawiaja nie ladne slady na skorze i nie wiem czy cena ich siega jeszcze 50 zl? pozatym sie odkejaja, moga sie odkleic

Jest młoda wiec tylko zastanawiam sie nad tymi dwoma sposobamy antykoncepcji.nie za bardzo chce brac tabletki bo juz biore inne leki i wkoncu moj zoladek tego nie wytrzyma ale z drugiej strony wiem ze plastry sie odlejaja...co byscie doradzily??

Jak mam być szczera, to dla mnie żadna z tych metod niestety nie była dobra. Po plastrach miałam dobre libido, nawet mi wzrosło, ale okropnie się po nich czułam. Miałam młdłośći, wciąż bolała mnie głowa, byłam nieprzytomna itd... A po tabletkach czułam się dobrze, ale seks mógł dla mni totalnie nie istnieć. Więc wolę gumki, chociaż one często zawodzą. Pozdrawiam

Heh a wiesz, ze niektore kobiety w trakcie brania tabletek zaszły w ciaze i to nawet blizniacza?:)

ja postawiłam na tabletki i jestem zadowolona brałam przed ciażą 3 lata teraz też bioer

Chyba jednak zdecyduje sie na plastry ze wzgledu na to ze biore inne leki :) Dzieki za wypowiedzi