Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqedwde

Wiecie czego boję się najbardziej po śmierci???

Polecane posty

Gość wqedwde

Ze sie tam za-nudze.//hehe na śmierć?Jesli tam nic nie ma , to oki.Nic nie ma, nic to nic.Jednak jeśli tam coś jest, to co?To co ja tam będe robić?Czy spotkam sie ze znajomymi, tymi niezyjącymi, czy będe sie błąkać znudzona po przestworzach??:)hehe

Gość wqedwde
no nie tak swiadoma jak w "tym zyciu" przypuscmy, ze inaczej swiadoma "swiadoma duszą, a nie ciałem" bo tu na ziemii, mamy ciało..a tam jesli jest dusza to duszę.. a czy sie z tą duszą bez ciała nie uduszę?:)

Gość wqedwde
łe tam robaki, glizdy muchy, to wszystko gowno, najbardziej przeraza mnie"własnue nuda" czy bedzie tam net?czy alkohol bedzie?czy dobra muzyka?co tamw ogole bedzie?

Moja babcia \"widziala\"swoja mame(umarla kilka lat wczesniej\"I moja babcia zapytala:Mamusko powiedz mi jak tam jest i czy spotkalas kogos z rodziny? Mama jej odpowiedziala ze nie moze jej nic powiedziec a z rodziny nikogo nie widziala bo blaka sie z tymi ludzmi kltorzy umarali w tym samym czasie co ona Moze cos w tym jest...

Gość ikw
mysle ze nie musisz bac sie ciemnosci i zimna bo tak akurat jest cieplo i jasno, pamietaj tylko aby isc do swiatla, w strone slonca :D

Gość aat
ja najbardziej sie boje, ze po smierci jest wielkie nic i jush nigdy nie zobacze bliskich.

Gość wqedwde
ale z drugiej strony, nie wyobrazam sobie jak mozna zyc... "bez oddychania":)no bo po smierci, przestajemy oddychac..a jesli pozniej jest jakiekolwiek zycie?czy sie nie dusimu bez oddechu, ale z drugiej strony patrzac, taki płód w brzuchu nie oddycha, a tez zyje..pobiera przez pepowine krew..od matki!!Takie niemowle tez pewnie, nie wyobraza, sobie jak mozna zyc, bez "pępowiny"...a jak sie rodzi i wychodi z łona matki, jest pewnie w niezłym SZOKU! CZY tak tez jest po smierci?cholera wie!

Gość Mrs Smok
nie będzie niczego i dlatego się wcalę nie boję raczej sie boje umierania...

Gość wqedwde
no, ja tez sie boje, ze nie zobacze bliskich!!ze sie zanudze w tej nicości na śmierci!!Jednak czuje , ze jednak cos jest!Tesknota, za najblziszymi jest najgorsza, samotnosc jest najgorsza..jak chce byc z bliskim, a po smierci nie z jakimis obcymi ludzmi, ktorzy w tym czasie umeirali!!

Gość wqedwde
Mrs Smok mowisz jak Kononowicz"niczego nie będzie"..HEHE a Kononowicza niezły tuman:)

Gość Mrs Smok
to była metafora taka wiedziałam że skojarzycie o co chodzi

Moja babcia "widziala"swoja mame(umarla kilka lat wczesniej"I moja babcia zapytala:Mamusko powiedz mi jak tam jest i czy spotkalas kogos z rodziny? Mama jej odpowiedziala ze nie moze jej nic powiedziec a z rodziny nikogo nie widziala bo blaka sie z tymi ludzmi kltorzy umarali w tym samym czasie co ona Moze cos w tym jest...

Nie wiem jak Wy,ale ja- grzesznica nr 1, bede po śmierci strrraszyc, zbłąkana duszyczka taka:D strzeżcie sie, pomaranczki!:classic_cool::D

Gość wqedwde
skad wiecie co to "nic".Moze to , nic ta "Nirwana" jest fajne.Fajniejsze niz '"coś" czyli zycie!Czy zycie jest takie fajne?pelne stresow, walki o przetrwanie o byt...Moze nic jest całkiem Fajne,a moze nic to coś? skad mozemy wiedziec?skoro nie doswiadczylismy i czemu skoro czegos nie doswiadczylismy, zaraz sie TEGO BOIMY I ZAPRZECZAMY ISTNIENIU TEGO CZEGOS...?

Gość Mrs Smok
a ja sie tam cieszę, że jeszcze nikt nigdy nie słyszał o ty, co jest po tamtej stronie - przynajmniej mam nadzieję, że jest lepiej niz tutaj... czyli święty spokój

Gość wqedwde
Bejbe Liily, na moj gust to Cie pierwsza do Nieba wezmą:)

Gość po smierci dupa nie wierci

Gość wqedwde
Mrs Smok, ale cziekawe czemu nikt nigdy nie słyszał?Albo tam faktycznie nic nie ma, albo jest cos takiego, ze nikomu, nie każą o tym mowic;)

Gość wqedwde
Ja sie smierci nie boje, ale tego co potem?byleby nie nudy jakies!

Gość po smierci dupa nie wierci
bejbe lilly bravo! ;)

Gość Fragolka85
A moze przejdziemy do innego wymiaru jak w MATRIX? :D albo narodzimy sie na nowo w innym ciele...swince co ma 0,5 h orgazm, albo misiu koala co jest wiecznie na bombie alkoholowej przez te liscie eukaliptusa...trzeba myslec pozytywnie. A ja sie najbardziej boje samotnosci...

Gość wqedwde
wszyscy sie chyba najnardziej boimy samotnosci!Nie wiem, czemu Bejbe Liliy ale rozbroilas, mnie swoja szczeroscia odpowiedzi:), moze dlatego uwazam, ze Cie powinni prosto do Nieba brac:)

Gość dewdqweded
aaaaaaaaaaaa ja juz strasze za zycia!!!hehehebuahaha jak rano wstane i sie nie umaluje i nie uczeszEE

Gość w2w2w2w
buahhahahahahahaha

Gość w2w2w2w
woel starszyc, po smierci niz za zycia:)hehe

Gość pelnia jasnaosc
samotnosci sie boje

Gość cecer
lalalalal!!!:)