Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka_//

co robią wolni mężczyźni w wkieku 25-35 lat w czasie wolnym...

Polecane posty

Gość oferma
"dodatkowo dzisiaj trafilam na artykul o zkompleksionych otylych prawiczkach w wieku 30 lat i ich 'osiagnieciach' na serwerach online." wrzuć link jak możesz, zobaczymy co tam napisali.

Gość o kurczee
oferma to wczesnie chodzisz spac:) ale przynajmniej spacerujesz haha:) bierz przyklad role model:)

Gość Bytix
Ufff, otyly nie jestem :P ale lubie pograc, to mnie odstresowuje, ale w single playery :P mulit mnie nie interesuja. Ale jaby nie patrzyc, to jedno z moich zainteresowan :P

Gość oferma
e tam wcześnie. zanim wyjdę będzie 20, z pół godziny mnie nie będzie, potem się wykąpać to będzie 21. film 1,5 h to już 22:30 co najmniej. przed 11 się nie położę. a wstać muszę o 6 rano.

Gość 19krakow
a jakimi trasami bedziesz spacerować role model ?

Gość o kurczee
oferma masz dokladny grafik co jak i kiedy:)

niestey to w tradycyjnym papierowym wydaniu gazety - Focus nr 150. :p zainteresowan mozna miec wiele, ale tylko jedno lub kilka na duza skale i lepiej dla kazdego zeby bylo to cos rozwojowego.. ;]

Gość Bytix
owszem, mam jedno glowne, w jakims stopniu zwiazane z grami. A tak wieczorem to strach wychodzic :o

Gość Bytix
zeskanuj dla nas ten artykul :)

Gość faceeet38
jak to co robią 35-latki w wolnym czasie?! w sezonie wsiadają na motocykl i jadą przed siebie, żonka siada na swojej maszynie i jedzie wraz ze swoim facetem. Poza sezonem moja zabiera mnie na swoje koncerty, jest muzykiem.

Gość oferma
nie spryciulo, nie mam. po prostu mam ochotę się przejść a spać też muszę iść jakoś "normalnie" żebym jutro na rzęsach nie chodził.

Gość Bytix
chodzilo o wolnych mezczyzn...

Gość o kurczee
skoro masz ochote to ok:)

eee, tak sie akurat sklada, ze mam skaner, ale strasznie nie chce mi sie teraz skanowac. :p :p

Gość oferma
skanuj bestio!!!!! :D

Gość Bytix
jakos slowa "strasznie mi sie nie chce" do mnie nie przemawiaja :) aha! pliki w formacie jpg albo png. i zamiesc na imageshacku :) dzieki

Gość super___
dzięki za artykuł

Gość dziwny29
Ja wolę czytać zamiast grać. Moje "second life" jest w książkach :P

Gość niestety niestety niestety
w przyszłości wiele jednostek zatraci się w świecie wirtualnym, znacznie więcej niż obecnie. Trzeba przygotować się na leczenie uzależnień od virtual life.

Gość Bytix
wow, nie myslalem, ze to zrobisz. Dzieki 🌻 :D

hehe, skaner i gazeta 1,5 metra ode mnie i do tego 2 osoby prosily! :p poza tym przeczyta pewnie wiecej, wiec jak moglabym odmowic. :classic_cool:

Gość oferma
no i co tak dramatyzować nad tymi grami? przecież nic złego się tam nie dzieje. a że ludzie lubią sobie poudawać to co takiego? w realnym świecie też często udają. a w sytuacjach gdy wszyscy wiedzą że to wszystko jest fikcją nikomu nie szkodzimy przecież.

lubic sobie poudawac, a zyc fikcja to co innego. gdy budzisz sie i pedzisz do kompa, aby dopiero po kilku godzinach udac sie do toalety na 5 minut, a potem dalej siedziec w tej samej grze, by po nastepnych paru godzinach zamowic pizze, aby nie tracic czasu na wychodzenie z domu lub robienie jedzenia, jesz ja w pospiechu, aby nie stracic ani chwili dluzej z tego co sie dzieje na serwerze, nastepnie siedziesz przed ta sama gra caly dzien, by o 4 nad ranem isc spac i snic o levelach, bosach i skilach, to juz jest CHOROBA.

i tak dniami, tygodniami, miesiacami, coraz dluzej, zadnych innych zainteresowan procz gry, wszystko zaniedbane, paca, studia, wyglad, nic tylko ta gra... to jest jakis koszmar, uzaleznienie, schiza, skretynienie doszczetne, skurcz mozgu, zanik neuronow... brr, nigdy wiecej nie chce miec do czynienia z takim facetem, jeden to juz za duzo.

Gość dziadzia
wieczorami przesiaduja pod sklepem i piją aż do utraty przytomności, i tak codziennie a w sobote i niedziele 2 razy na dzień...

Gość Luzer32
A ja siedzę w wygodnym fotelu, piję kolejne piwo, palę kolejną fajkę i rozmawiam przez telefon z interesującymi kobietami:) Może gdzieś wyskoczę....Ale nie chce mi się:D