Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markosz

Byłem wczoraj u prostytutki - moje wrazenia

Polecane posty

Gość markosz

Wczoraj pierwszy raz w życiu skorzystałem z usług prostytutki. Trzy miesiace temu rozstałem się z dziewczyna i brakowało mi juz seksu. Wszedłem więc na stronęwww.odloty.pl gdzie reklamują się prostytutki, przejrzałem ogłoszenia i w końcu wybrałem sobie jedną. Zadzwoniłem do niej i umówiłem się na 18.00, ona podała mi adres i poprosiła żebym jeszcze przed 18 zadzwonił bo ona akurat może gdzies wyjśc albo być zajęta. No więc ogoliłem się, wyperfumowałem, fajnie ubrałem i przed 18 ponownie zadzwoniłem. Dobrzez robiłem bo powiedziała, że będzie dopiero za pół godziny. No więc pochodziłem troche po mieście bo nie miałem nic do roboty i o wpół do siebie zameldowałem się w mieszkanku gdzie przyjmuje. Okzało się, że jest to mieszkanko na parterze w czteropiętrowym bloku. Zadzwoniłem na domofon, kobiecy głos ale innej kobiety zapytał kto tam a ja powiedziałem że jestem umówiony z nazwijmy ją Pauliną chociaz akurat inaczej ma na imię. Wpuściła więc mnie wszedłem do środka i zaraz po lewej stronie otwarły się drzwi i jakaś kobieta powiedziała żebym szybko wchodził. Widac było wyraźnie że się konspirują i nie chca żeby ktokolwiek wiedział że jest tam burdel choc pewnie sąsiedzi i tak wiedza albo przynajmniej coś podejrzewają. Wszedłem więc do środka i natychmiast pojawiła się Paulina. Przywitałem się z nią i pocałowałem dwa razy w policzki. Na zdjęciach w odlotach miała zasłonięta twarz więc nie widziałem dokładnie jak wygląda ale teraz przeknałem się że jest bardzo ładna. Zaprosiła mnie do pokoju i zapytała czy biorę godzinkę czy pół godzinki. Odpowiedziałem, że godzinkę i żeby się upewnić zapytałem czy płacę 150 zł? Paulina odpowiedziała, ze tak i skasowała pieniążki. Zapytała tez czy czegoś się napiję. Odpowiedziałem, że chętnie napije się kawy. Paulinka odpowiedziała, że zaraz zrobi kawkę a mnie zaprasza do łazienki żebym się umył. Jak juz będe gotowy to mam wrócić do pokoju a ona niedługo do mnie przyjdzie powiedziała mi z zalotnym uśmieszkiem. W ogóle wydała mi się bardzo miłą i ciepłą kobietą :) No więc udałem się do łazienki, umyłem się i wróciłem do pokoju. Był to taki zwykły pokój jak w bloku. Było tam duże łóżko, stolik, dwa fotele i cały czas był włączony magnetofon i leciała jakaś miła muzyczka. Czekałem na Pauline jakies niecałe 5 minut. Przyniosła mi kawkę a sobie herbatę. Zapytałem czy moge zapalić a ona powiedziała, że nie ma nic przeciwko i że sama tez sobie zapali. No więc oboje zapalilismy i zaczęlismy rozmawiać. Na razie tyle ciąg dalszy nastąpi.

Gość markosz
Aha bo zapomniałem napisać a to chyba was interesuje jak ona wygląda. No więc laseczka ma około trzydziestki. Na odlotach napisała, ze 28 ale trudno powiedziec czy to prawda. No więc szatynka, ładna buzia, dobrze zbudowana, fajne cycki, ładna pupcia. Jednym słowem paluszki lizać Powiedziałem jej na początku, że troche się stresuję bo nigdy nie płaciłem za seks i czuje się troche dziwnie. Uśmiechnęła się i powiedziała żebym się nie przejmował i że ona za pierwszym razem tez czuła się dziwnie. Zapytałem jak długo to robi. Odpowiedziała że od 5 lat. Okazało się, że z zawodu jest fryzjerką ale nie miała z tego zbyt duzo pienięzy do tego męża zwolnili z pracy a pozaciągali mase kredytów więc wspólnie ustalili, że ona pódzie pracowac do agencji. Byłem w niezłym szoku jak mi to powiedziała. Mnie się coś takiego w głowie nie mieści ale ona mi powiedziała, że do niczego jej nie zmuszał i że to była jej decyzja no i w końcu z czegos trzeba zyć prawda? w tej chwili ona pracuje a mąż jestjak powiedziała ze smiechem kurą domową, pierze, prasuje, gotuje i zajmuje sie dzieckiem. Stwierdziła jednak, że niczego nie żąłuje że teraz wreszcie zyja na odpowiednim poziomie a do tego ona zawsze lubiła seks i generalnie nie jest źle. Zapytałem się jej czy mozliwe sa pocałunki a ona powiedziała, że owszem ale jak dopłacę 50 zl. Dałem jej więc te 50 zł i opłaciło się bo okazało się, ze świetnie całuje Ja jej z kolei powiedziałem, że nie mam akurat dziewczyny i dlatego tu jestem. Powiedziała żebym się nie tłumaczył bo jej jest wszystko jedno czy mam żone, dziewczynę czy tez jestem sam a poza tym ona nie widzi w tym nic złego w końcu seks to zdrowie powiedziała i zasmiała się Zapytałem jezcze czy czas liczy się od momentu mojego wejscia do mieszkania czy kiedy teraz wszedła do pokoju. Powiedziała, że od teraz kiedy wszedła do pokoju. Stwierdziłem że fajnie mi się z nia rozmawia ale chyba nie będziemy tak gadać przez godzine i trzeba wziąć się do roboty. Uśmiechnęła się i zaczęła zrzucac z siebie ciuszki i ja tez acząłem się rozbierać. Kiedy oboje się rozebraliśmy podszedłem do niej i zaczęlismy się całować. Mówię wam jak ona całowała. Po prostu miodzio Całowaliśmy się więc dłuższą chwilę a ja byłem już totalnie napalony i powiedziałem jej żeby zrobiła mi loda. Kucnęła więc i zaczała mi ssac ptaszka. Robiła to z zamkniętymi oczami ale od czasu do czasu otwierała oczy i spoglądała na mnie chyba po to żeby sprawdzić czy jeszcze żyję Warto dodać, że przy tym świetnie lizała mi jajka. Czegos takiego jeszcze nie przezyłem nigdy w zyciu Aha zapomniałem dodać, ze zgodziła się zrobić loda do końca ale bez połyku. ssała mnie tak chyba z dobrych pięc minut i w końcu spuściłem się jej do ust. Paulinka wstała, dyskretnie wypluła wszystko w taki papierowy ręcznik i powiedziała, że na chwilke musi wyjśc do łazienki i zaraz wróci. No wiec wyszła a ja zapaliłem sobie papieroska CDN

Gość nazywasz się paulinka i
rekalmujesz swoje usługi seksualne na www.xxxxxx.pl żal

Gość bezbez
No i co dalej ? opowiadaj ;)

Gość od 5 lat
ciągnie druty, może tego samego dnia wcześniej spuściło jej się w jape z 7 aty ją całowałeś , jak się czujesz łachu?

Gość ja pytam
tekst bez sensu :O

Gość oł noł
po minucie napisał wywód na poł strony ;/ szybko potrafi pisać jeśli "zapomni cos dodać" :O

Gość oi taaaaaaaaa
I wyszedła... no comment hahahahhahahaha

Gość markosz
ciąg dalszy: a potem nasrała mi do ryja i zawołała swojego faceta który mnie ruchał w dupę :)

Gość Ot I CAŁA PRAWDA
i po co ten długi wstęp???

Gość markosz
no i odkryłyscie cała prawdę:(

Gość markosz
to co się dalej działo naprawdę. pozostanie moja słodką tajemnicą:classic_cool:

Gość zaje.bista zemsta
to za 3 miesiące zapraszam do laboratorium na testy HIV. 95% prostytutek to "sprzedaje" ze te 150zł.

Gość 3446768898
no opowiadaj co dalej

Gość markosz
zaraz coś jeszcze zdradzę, poczekajcie...

Gość no i co bylo dalej

Gość markosz
dobra, zndudzony kobiecinami, szukałem lepszych doznań i dzisiaj poszedłem do klubu gejów, kochałem się z pięknym blondynem, wpychał mi pysiora w tylca, a jak mi wsadził i sperma poleciała, to srałem później spermą przez 2 godziny ale było przyjemnie

Gość markosz
spaliłem jednego, drugiego, trzeciego, a ona nie wraca. Zaczałem sie nawet lekko niepokoić, gdyż miałem jeszcze tylko dwie fajki. Zacząłem się też zastanawiać, czy czasem lekko nie zapukać w drzwi od łazienki i spytać się , czy nic się jej nie stało. Nim zdążyłem zrealizować mój pomysł, do pokoju zaczął sie wkradać delikatnie znajomy mi zapach. Z każdą chwilą stawał sie bardziej intensywny. Tak!!! Nie mogłem się mylic! Do pokoju zaczęły się wdzierać opary...rozwolnienia. Moja Pani dostała najwyczajniej w świecie sraczki. To tłumaczyło jej przedłużający się pobyt w toalecie. Cdn...nastąpi...

Gość do prawdziwego markosza
bardzo ładnie piszesz opowiadania, tak dokladnie :) hah fajnie sie czyta

Gość markosz
miało być mój pan ;-)

Gość markosz
jeśli są ciekawi dalszego ciągu - zapraszam wieczorem🖐️

Gość no i gdzie ten ciąg dalszy
?