Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczeciniankaaa

ktory fryzjer w SZCZECINIE moze mnie tak obciac?

Polecane posty

Gość szczeciniankaaa

sluchajcie mam do was zapytanie mianowicie, prosze o pomoc dziewczyny ze Szczecina czy orientujecie sie gdzie jest jaksi dobry fryzjer ktory nie dobrze obetnie mnie, jak te dziewczyny ze zdjec ponizej? pytam o dobrego bo wiem ze wielu fryzjerow umie scinac na takei fryzury jakie sa obecnie w modzie albo zna kilka klasycznych standardowych ciec i to wszystko. Porsze wiec o adresy albo jakeis namiary na fryzjerow ktorzy profesjonalnie podejma sie wykonania takiej fryzury, ponizej diwe fotki obrazujace to co chce uzyskac na swojej glowie, ze szczegolnym naciskeim na te dwukolorowe: http://ikf.com.pl/irokez-damski/fryzura6.htm http://ikf.com.pl/irokez-damski/fryzura19.htm

Gość po kiego grzyba chcesz
straszyc ludzi na ulicach? :(

Gość szczeciniankaaa
o zdanie i rozumienie estetyki nie pytalam ale o dobrych fryzjerow

o fuuuuj :O poza tym obcięce obcięciem ale wiesz, ze codziennie będziesz musiała to godzinę układac bo samo tak stac nie bedzie :P :P

Gość szczeciniankaaa
pytam po raz kolejny: dobry frzjer w szczecine? znacie takwego? kwestie ukladania pomijam bo mam podatne wlosy, miewalam krotkie ktore elegancko "staly" przy mojej minimalnej pomocy, poza tym nie o tym jest topic.

wiem, ale tak z ciekawości poruszam boczny watek :D no jak masz podatne to pewnie Ci się tak ułożą ale faktyznie - włosy muszą być ZAJEBIŚCIE dobrze ścięte bo inaczej kicha :P ja niestety z płd Polski więc nie znam :D

Gość szczeciniankaaa
no widzisz teoria, dlatego wlasnie ja szukam dobrego fryzjera, bo sama rozumiesz ze taka fryzure trzeba naprawde dobrze sciac a nie byle jak, znam u siebie w miesice wielu partaczy ktorzy umieja obciac 5 fryzur na krzyz, plus jakeis 2 topowe fryzurki ktore sa teraz na sezonie, i to wszystko, najgorsze sa stare babki ktore albo robia tapir na glowie albo wszystkich by scinaly na pazia, stad szukam profesjonalisty :D a nie partacza

no bo dobre obcięcie to 90 % udanej fryzury ;) szkoda, że nie mieszkasz tu gdzie ja - mogłabym z czystym sumieniem polecić świetną fryzjerkę ;) a że tak zapytam : chodzisz do szkoły albo coś ? :classic_cool: bo wiesz fryz jest jakby to powiedzieć dość kontrowersyjny :P :D

Gość szczeciniankaaa
studiuje, prace dorywcze ktrorych sie podejmuja sa raczej malo reprezentatywne, wiec wylecenie w biurowca mi nie grozi :P

Gość upupupupupu
up

Gość antybrudas forumowy
sama tak sie obetnij brudasie!!

Gość jakas taka ja30
tez jestem ze szczecina i tez poszukuje dobrego fryzjera... ja co prawda chcialabym bardziej stonowana i "grzeczna" fryzurke, ale takze zeby latwo bylo wlosy ulozyc. niestety w szczecinie albo nie chadza sie do fryzjera albo malo tu szczecinianek pozdrawiam :)

Gość szczeciniankaaa
jakas taka ja30: a jakie masz doswiadczenia z fryzjerami? znasz jakichs dobrych? juz nie mowie o cenie, bo cena az tak istotna dla mnie nie jest (no chyba ze ktos mnie za sciecie poprosi o 100zl to wiadomo odpada,samo sciecie bez modelowania chyba tyle kosztowac nie powinno) polecasz jakiegos? albo jakiegos stanowczo odradzasz bym w razie poszukiwan nie nadziala sie na takiego?

Gość xcomx
na pewno z Warszawy, w Denique by dali rade