Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem modelem

dlaczego osobie nieatrakcyjnej tak ciezko jest kogos znalesc ?

Polecane posty

Gość nie jestem modelem

przeciez czlowiek sie stara i nic z tego nie wychodzi. jestem dobry - jest zle bo dziewczyny wola zimnych drani, jestem taki troszke draniowaty tez zle bo wola spokojnych romantykow. a za kazdym razem jak probuje porozmawiac z dziewczyna slysze ze jest zajeta, albo nie jestem w jej typie:-( mam dosyc zycia w pojedynke, to tak bardzo boli :-(

Życie w \'pojedynkę\" boli ? Chyba żartujesz ? Pewnie boisz się po prostu poznać siebie w tej samotności ? To na pewno nie jest tak, że osobie \"nieatrakcyjnej\" ciężko jest kogoś znaleźć\" ale jest tak, że ta nieatrakcyjna osoba nie jest w stanie pokochać przede wszystkim siebie. Dopóki nie pokochasz siebie, nikt Cię nie pokocha a to dlatego, że mimo wszystko wysyłasz sprzeczne sygnały: raz jesteś dla kogo dobry, raz jesteś drań...Dlatego poznaj siebie dokładniej, a zwłaszcza wszelkie stany emocjonalne, jakie głęboko w Tobie tkwią, a przekonasz się, że uwalniając to całe zło, które w Tobie siedzi, wydasz się innym ciekawszy. Pozdrawiam i życzę pracy nad sobą 🖐️

ja jestem zdania że uczucia się nie szuka...ono samo przychodzi i to w najmniej oczekiwanym momencie, czy tego chcemy czy nie... bo miłość albo jest albo jej nie ma...proste...

Gość ciekawskaaaaaah
a ja jestem ładna i sama... takie życie, a te brzydule mają facetów,ale też brzydkich, cóz więc wole być sama

Gość Kupelweiser
trochę szpanu trzeba i pewności siebie. Kobiety to samiczki !!! Oglądaj filmy o zwierzętach to zrozumiesz o co biega.

Gość Kupelweiser
jakby głupio to nie zabrzmiało tak własnie jest - samiczka słonoia nie da tyłka słoniowi niedojrzałemu i nie zdecydowanemu, że ją chce przelecieć !!!!!!!!!!!!!!

Kupel ---> te momenty filmów, kiedy podgrzany samiec przemierza cwałem sawannę w poszukiwaniu partnerek do zapłodnienia?:-o nie jestem modelem --> ja wole brzydkich facetów:-o przystojni są tacy...pospolici:D Choć z drugiej strony, skoro każdy to świnia.... to opłaca się brać przystojnych, przynajmniej koleżanki pozazdroszczą, czy jakoś tak?:-o nie wiem😭

Gość Kupelweiser
wiem, e kada czuje się kimś ponad samiczką słonia ... ale prawda jest taka, że kobieta to klasyczna samiczka, i samca szuka a nie poety.

wygrałem :D Ja nie wiem co dla was jest przystojne:P Obecnie mój typ to Hugh Laurie:D Ale on jeszcze ujdzie obiektywnie patrząc...:P Dużo brzydsi mi się podobali:D taka moja perwersja....😭

Gość Finka Podhalańska
Mickiewicz był poetą i co ..? Maryla dała biznesmenowi !

no i o tym właśnie mówiłem :O Hugh Laurie a czy on, w swojej serialowej roli nie stałsię ostatnio bożyszczem męskości dla polskich kobiet? brzydal :D dobre :D

nie wiem wygrałem... Może i stał. Ale na pewno nie przez wygląd:D Oglądnij go dobrze:D No okej....jeszcze mi się Darek Dąbrowski podoba:D:D:D:D