Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowana_królewna

Czy znacie jakiś sposób na zwalczenie niedoskonałości cery??Wągry,przebarwienia

Polecane posty

zaczerwienienia....Jest do tego krem Vichy,ale kosztuje aż 60 zł i ma niezbyt dobre opinie na KWC.Znacie może jakiś skuteczny,tańszy preparat albo domowe sposoby??

Gość ja proponuje
masc bezacnen, ewentualnie mydło siarkowe (jakoś tam skutkuje)

a ja proponuje Nanobase - poczytaj o niej na KWC , tam ją właśnie odkryłam :) jest niesamowita :)cudownie leczy przebarwienia, zaczerwienienia, podrażnienia, super nawilża...poprawia kondycję cery :) ale na wągry to chyba raczej nie :o na wągry to chyba tylko kosmetyczka, ew. jakieś cuda rozjasniające...

Gość xwoman
Od kosmetyczki lepszy dermatolog

Nie no,aż takich problemów nie mam,żeby iść do dermatologa,po prostu chciałabym móc się nie malować.Mydło siarkowe używam,ale ono tylko zwalcza pryszcze,które miewam sporadycznie

Gość xwoman
To proponuje korektor dopasowany do koloru twojej cery, jak nie chcesz pudru używać.

Właśnie chodzi o to,że ja nie chcę maskowac tych defektów tylko je zwalczyć,o ile to możliwe

Gość aaaaak
tez mam duzo wagrow na nosie :(

rzeczywiscie vichy na niedoskonalosci to szit, polecam La Roche Posay Effaklar K- najlepszy krem jaki mialam!

Gość xwoman
Kiedyś pediatra przepisała mi tabletki na trądziki; powiedziała, że działają wewnętrznie, czyli nawet blizny zanikają z czasem. Niestety nie pamiętam nazwy. Może spróbuj zapytać o to lekarkę. Co Ci szkodzi?

Gość acne derm
jest the best, koszt - 20 zł, tylko musisz się nawilżać godzinę po nałożeniu tej maści. wągry wybieliło mi super, zostały aktualnie pojedyncze na nosie i troszkę na polikach, a miałam ich mnóóóóóstwo, ponoć najlepsze efektysą po pół roku, ja stosuję już 3 mce, a poprawę widziałam już nastęonego dnia:)

Gość weronikax
Proponuje dobra kosmetyczke-Ic najpierw na konsultacje-okresli jaka masz cere-ewentualnie pozniej jakies zabiegi chyba nie ma co "testowac " na sobie kremow jak nie wiadomo czy "zadzialaja"

Gość marlena-29
Jeśli masz silne przebarwienia wypróbuj bardzo skuteczny krem Noviderm Melanex Trio. Ten krem rozjaśnia i likwiduje brązowe przebarwienia na skórze typu melasma, piegi słoneczne, przebarwienia starcze, jest naprawdę silnie depigmentujący. Kosztuje ponad 60 zł, ale naprawdę jest skuteczny. Ja kupiłam go trochę taniej przez internet, w aptece www.pharmallegro.com Krem silnie złuszcza skórę, ale jednocześnie zostawia ją miękką, rozjaśni wyraźnie skórę, blokuje tworzenie się nowych plam i przebarwień, likwiduje dotychczasowe. Ważne, aby stosować go naprawdę regularnie.