Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Olinka xD

Duszności- czy to nerwica?

Polecane posty

Gość Olinka xD

ok. 3 miesiące temu zauważyłam ze ciężko mi sie oddycha. Jakbym napełniała swoje płuca , ale powietrza wciąż było za mało...strasznie męczące...żeby jakoś oddychać musiałam dyszeć. Poszłam do pulmunologa i astma została wykluczona...byłam jeszcze u kardiologa i z sercem wszystko w porządku. Zrobiłam sobie też badanie krwi i też wszystko dobrze. Wszyscy lekarze mówili mi że to nerwica. Po kilku dniach wszystko sie uspokoiło. Po trzech miesiącach znowu powróciło...tylko że troche inaczej. Te ataki duszności są krótkie ale gorsze i ogólnie cały czas ciężko mi sie oddycha...do tego jeszcze często wali mnie serce i czasem boli...szybciej się męczę. Mam podwyższone ciśnienie...a i jeszcze codziennie boli mnie głowa , chociaż wcześniej głowa baaardzo rzadko mnie bolała. I ogólnie czuje sie źle. Nie wiem co mam robić...mam dopiero 15 lat i sie dziwie że w moim wieku takie rzeczy. Nie wiem czy cały czas uważać że to nerwica , czy może jeszcze raz wybrać sie na jakieś badania. Jak tak to na jakie? Bardzo prosze o pomoc...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować