komiczne 3 Napisano Luty 27, 2008 nie ma co zaprzeczac czasem miło przeczytac kobiete, ktora potrafi spojrzec obiektywnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma co zaprzeczac Napisano Luty 27, 2008 tak z reka na sercu dziewczny ? ktora chociaz raz w zyciu nie pomyslala ze pod jej wplywem facet sie zmieni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Luty 27, 2008 "to Ty czy Twój brat bliźniak ?" a niby czemu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezzębna_łachudra 0 Napisano Luty 27, 2008 nie ma co zaprzeczac, myślę że w tej dyskusji wiek ma jednak duże znaczenie, a że jestem "młoda i głupia" jak to mówią nie wtrącam się już :) tak, mój facet się zmienił przy mnei - chyba na gorsze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma co zaprzeczac Napisano Luty 27, 2008 no ja jestem stara i tez glupia ale zycie nauczylo mnie tez..jak w znanym powiedzieniu...."doswiedczenie uczy ze doswiadczenie niczego nie uczy':P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Luty 27, 2008 "po części masz rację, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka." ale jesli nie poczuwasz sie do typu, ktory opisuje, to wyłaź z worka i po krzyku :P a ja mam 34 lata i tak jak pisalem, kawalerem juz nigdy nie bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do_ komiczne Napisano Luty 27, 2008 chodzi mi o tamten topik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Luty 27, 2008 ktos sobie podszyw zrobił, tyle, że czarny - tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do_ komiczne Napisano Luty 27, 2008 :) a już myślałam że rwiesz chętne laski na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nefrytowakotka 0 Napisano Luty 27, 2008 Ja sie przyznam, że myślałam iz facet zmieni sie dla mnie. :D:D:D:D:D:D:D Raz popełniłam ten bład... never again!:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Luty 27, 2008 Nefa - chyba to było dawno temu??? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nefrytowakotka 0 Napisano Luty 27, 2008 Dawno. To był mój eks-małzon:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość komiczne.. Napisano Luty 27, 2008 mój eks - chlopak, Nefrytko....ten to mial wielka maczuge, mówię Ci kochaniutka, była z nim dobra zabawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Luty 27, 2008 aaaa a może sie teraz zmienił? :P nie korci Cie sprawdzić? :P moze zasługuje na szanse? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nefrytowakotka 0 Napisano Luty 27, 2008 Zasługuje nadal na solidnego kopa w d****. Pomijajac fakt posiadania przez niego zony i córki:P:P:P Prędzej bym wlazła do rzeki pełnej piranii:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 27, 2008 no masz... rozgorzała dyskusja a ja musiałam wyjść :O dementuję następujące sprawy: -nie mam męża -tak jestem wagą ale on jest wodnikiem a nie lwem i w sumie co to ma do rzeczy? -to nie jest flirt który mógłby się skończyć czymś więcej... chyba :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Luty 27, 2008 aaaaaa nie masz męża... masz tylko faceta... no to spoko, przeciez w takim wypadku nie masz zadnych zobowiązań :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 27, 2008 zobowiązanie mam bo bardzo go kocham :) niezależnie od tego czy mam na palcu złoty krążek czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawalerem nie Napisano Luty 27, 2008 ale np. rozwodnikiem .... oj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do kogo to Napisano Luty 27, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i co z tego..... Napisano Luty 27, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Luty 28, 2008 " kawalerem nie ale np. rozwodnikiem .... oj" no właśnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach