Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie pojechać ......

Gdzie pojechać na weekend?

Polecane posty

Może znacie jakieś urocze miejsca w Polsce, które warto zobaczyć? Tak mi się ułożyła praca, że mam wolne piątki, więc wyjeżdżać bym mogła już w czwartek po południu. Polećcie coś, proszę :)

Gość palac w grudziadzu

dziękuję serdecznie i proszę o jeszcze parę pomysłów :)

Gość gość
Ja polecam hotel Gorzelanny w Pokrzywnej. Z pobytu w hotelu Gorzelanny jesteśmy bardzo zadowoleni i z pewnością możemy polecić to miejsce na rodzinny wyjazd, zwłaszcza z małymi dziećmi, gdyż hotel jest przyjazny rodzinom z dziećmi. Przepiękne otoczenia, mozliwość spacerów po lesie, popływania w jeziorze czy jazdy konnej. Bliskość granicy i dużego miasta. Bardzo dobre jedzenie, restauracja przygotowana na wizytę dzieci. Pokój mieliśmy kilkuosobowy; duży, przestronny, bezpieczny dla dzieci. Ogólnie- na piątkę.

Gość DominiqueQue
Wrocław. Śliczne miasto, jest co zwiedzać, co robić i co zjeść. Dużo się dzieje. Ja też niedługo tam jadę po raz kolejny, ostatnio znalazłam fajne noclegi na Bookaparcie i stwierdziłam, że pojadę.

Gość Olgakuczek
a może gdzieś na szybko weekend za granice? Teraz można znaleźć naprawdę tanie bilety lotnicze. Mi się ostatnio udało dorwać bardzo tanio bilety do Grecji. Nie mialam za bardzo oszczędności, ale zawsze marzyłam o Grecji, więc wzięłam małą pożyczkę w Feniko i jade na cztery dni za te pieniądze, własnie na taki przedłużony weekend :) Sprawdz ceny biletów :)