Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANETKA2360

POTRZEBNA PRACA BLAGAM POMOZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

niedawno dostałam propozycje pracyw barze opskurna speluna umowa na pol etatu a pracowac trzeba dziennie 10 godzin 2,50 za godzine

Gość hehaeix
moze sporobuj isc jeszcze do ksiedza pogadaj z nim moze on zna jakies domu samotnej matki nie mam pewnosci czy tak bedzie w twoim miescie ale u mnie jest dom samotnej matki prowadzony przez siostry zakonne

i weekendy dajcie spokoj takie cos a z kim dziecko zostawic jak ojciec nie normalny a jak bym miala mame to wiadomo zaraz ide zadna praca nie chanbi jak trzeba pieniazkow no moze jedna hihi wiadomo jaka ;-)

ZARAS SPRAWDZE JAK SIE SPRAWY MAJA W INNYCH MIASTACH W POBLIZU I GDZIE SA TAKIE DOMY DOBZE ZE MAMY KOMPUTER MAZ SIE WYSILIL I KUPIL STARY ALE JARY MAM Z KIM POGADAC PRZYNAJMNIEJ

Gość hehaeix
lece spac tak wiec powodzenia ci zycze

do jutra mysle dalej czekam na propozycje pracy albo dobre słowo kochani jestem tu cały czas

Gość złoż cv
w jakimś sklepie odzieżowym, lub na stroniei nternetowej takich sklepów jak Zara, Vero Moda, Promod itp, tam nie mają wielkich wymagań i na ogół kogoś potrzeba

Gość dc girl
bede trzymac kciuki!!!!!!!!!!! powodzenia i pamietaj , przede wszystkim SPOKOJ, nie daj sie zjesc nerwom ;) daj jutro znac jak poszlo 🌻

Gość lifes a bitch
anetka i jak? daj znac :) 🌻

JESZCE NIE WIEM CZEKAM NA TEL OD NICH ALE MAM DUZE SZANSE MO SZKOLA GASTRONOMICZNA A NA TYM IM ZALEZY POZATYM Z NATURY NIE JESTEM WSTYDLIWA I NIESMIALA LUBIE I UMIE ROZMAWIAC CO DOBZE MI POSZłO Z MYSLE PRZYSZłYM PRACODAWCA ALE ZANIOSłAM TEZ CV DO ZIELENI MIEJSKIEJ I FABRYKI KAWY TU U NAS TEZ ZNALAZłAM OGLOSSENIA WIEC BEDE MIAłA W CZYM WYBIERAC NAPISZE NAPEWNO JAK GDZIES SIE ZAłAPIE

Gość lifes a bitch
ok :) wciaz trzymam kciuki ;)

ja tylko tak, chcialam zapytac jak ci ida poszukiwania pracy - pozdrawiam i powodzenia :)

Gość lifes a bitch
anetka i jak? jestes tu gdzies jeszcze?