Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No nie wiem nie wiem

Kiedy facet odpuści?

Polecane posty

50 smsów, to już przesada, lepiej poprzestać na 49 :D:D:D ok, takie działanie może tylko zniechęcić, ale jak się ma coś pod kopułą, jak to z charakterystycznym dla siebie wdziękiem ujął komiczne, to sporo można osiągnąć.

Gość NIEZALEZNA36
Czy on kupuje Ci prezenty? Czy zabiera Cie do drogich restauracji? Czy zabiera Cie w ciekawe miejsca? Czy on tylko namolnie dzwoni i sms-uje?

Nie. On raczej z tych co nie chodza po drogich restauracjach. Zresztą ja też ;) Ale patrząc na inne rzeczy, można powiedziec że na dwóch spotkaniach się postarał, na jednym średnio. No ale to dopiero 3 dni ;)

voalko... ale gdybys tak robiła, jak mowi podszyw, to oznaczloby, ze osiągnęłas szczyt rozwoju duchowego i odrzuciłas zupełnie dobra doczesne!! Wybrałaś krótką droge do osiągnięcia nirvany... To bardzo budujące :P

Gość NIEZALEZNA36
Hmm....nawet jesli sie postaral nie znaczy, ze sie zakochal, wciaz jestem pod wrazeniem szybkosci z jaka on wyznal Ci swoje uczucia, baw sie dobrze ale badz ostrozna.

czrpią siłe z energii duchowej... a to też żarełko wiec ich niejedzenie i niepicie to tylko ściema dla maluczkich :P

Gość ret
nie z energii duchowej, tylko energii z kosmosu.

Gość soofka
można wiedzieć skąd ten typek?????????? (chociaz miejscowość :))

Gość soofka
..albo chociaż województwo :)

no to z energii kosmosu - czyli jeszcze wieksza lipa z tym niejedzeniem - facet wciąga kosmosik a udaje ascete :P

Niezależna, to nawet nie kwestia bycia pod wrażeniem, tylko... przerażenia pomieszanego ze śmiechem. Przerażenie bo, jeśli on to mówił serio, z głębi serca, jesli naprawde tak myśli -to trzeba szybko uciekac. Śmiech bo, traktuje to jako chęc podrywu z jego strony.Mówi to tylko po to by mnie zaciągnąć do łozka.

soofka, południowa Polska, tak ogólnie ujmując :)

Gość soofka
o kurcze, byłam w podobnej sytuacji, tzn może właściwie jestem hehe..bo oczywiście z nim nie spałam :) on odzywa sie jeszcze co jakiś czas, złość przepraszanie newry i wciskanie kitów że mnie uwielbia :) tez twierdził że szuka wielkiej miłości gdy go odrzuciłam zaczęło sie nieciekawie- wiesz jak poczuł sie odrzucony musiał sie wyżyć w końcu urażona duma ( no ale na słowach się skończyło potem oczywiście wielkie przepraszanie), ale w czasie największego apogeum tej chorej znajomości robiło sie niebezpiecznie, tzn prawie dałam sie w to na maksa wkręcić ;) jestem ze Śląska..:) a Ty można konkretniej??

jasne, ze wierze - można żyć bez jedzenia, ale do 40 dni.... :P:P

soofka, nie jestem ze Śląska. Wiem że sa takie przypadki. Nie wydaje mi się ze on jest takim typem, ale to tylko moje przypuszczenia.

Nie no, jak się teraz tak zastanawiam to nie mam pojęcia jakim on jest typem. Wygląda na zaliczacza, ale to nie wyklucza problemów z zaborczością, urażona duma itp

Gość soofka
a już myślałam że będzie zbieg okoliczności, on w sobote pisał mi że w niedziele ma niby ważne spotkanie ( on myśli chyba wtedy że płone z zazdrości, a on najbardziej sie wkurza jak np. wspominam o moich byłych normalnie sie zapala;) ) a wczoraj że dziś sie też z kimś spotyka, cytuje: "ona mi zrobi loda" lol

Nie soofka, to nie ten :) Ale psychopatów ci u nas dostatek ;)

Zdaje się że już odpuścił.... :classic_cool: