*Myszka Miki* 0 Napisano Luty 27, 2008 ostatnio ogładałam program na Discovery i w nim była mowa o antykoncepcji dokładniej o zażywaniu tabletke anty. Program mial na celu uświadomić osoby , które jedzą to świństwo , że to ma naprawde skutkio uboczne, i że nawet po odstawieniu tabletke, gdy zajdzie siię w ciąże można urodzić chore dziecko. Udowodnili to na zwierzaku a bynajmniej na kocicy której podawali tabletki anty takie co przyjmują kobiety. Jak się okazało kocica urodziła chore kotki bez ogonków i z powykręcanymi łapkami :(( więc zastanówcie się czy warto... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Luty 27, 2008 Weź się zastanów co ty piszesz, jeśli te wszystkie kobiety które brały tabletki rodziły by takie dzieci jak piszesz, to same upośledzone i niepełnosprawne dzieci by chodziły po świecie. PS. Nie chcę być złośliwa, ale naucz się używać słowa "bynajmniej" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Myszka Miki* 0 Napisano Luty 27, 2008 to był tylko program któy mnie zszokował. Ja nie łykam tego świństwa i nie bede a jak inne kobiety chcą się tym truć to trudno,kiedyś na pewno bedą tego żałować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach