Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myślicie

seks, zachowanie faceta w tej kwestii itd

Polecane posty

Gość co o tym myślicie

jesteśmy razem pół roku, seks po 2 miesiącach znajomości. Dodam że jestem jego pierwszą partnerką, a ja już dziewicą nie byłam. No i niby wszystko fajnie, ale dziwi mnie trochę jego zachowanie. Chyba nigdy nie wykazał inicjatywy, zawsze to ja rozpoczynam jakieś konkretniejsze pieszczoty i musze iść z tym dalej, bo inaczej on by na tym zaprzestał. W ogóle żadko mnie dotyka tak hmmm.. erotycznie. Czułości jest między nami dużo, trzyma mnie za rękę, często się przytula. Wcześniej, przed naszym pierwszym razem, wyznał mi że boi się że nie sprosta i nie będzie mi z nim dobrze, zresztą musiał sie troche namęczyć zanim doprowadził mnie do orgazmu. Od tego czasu jest trochę lepiej, jakby poczuł się pewniej, ale dalej brakuje mi u niego pożądania, czasem czuję się przy nim aseksualna :-o Czy jego zachowanie może być związane z małym doświadczeniem i minie po pewnym czasie? Czy trafiłam na jakiś beznadziejny przypadek? czy może on mnie wcale nie chce?

Gość wlasnie ze jest to problem
pewnie ma zal, ze on byl prawiczkiem, a ty dziewica nie bylas i boli go to, i rozsadza od srodka

Gość konik na biegunach
moim zdaniem to strach, w koncu piszesz ze on prawiczkiem byl wiec daj mu czas, naucz go jak chcesz byc dotykana.... dlaczego zaraz mysli ze nie chce cie?

Gość wlasnie ze jest to problem
on pewnie nie moze przebolec, ze ona nie byla dziewica i boli go to strasznie, ze ona nie byla czysta dla niego, a on byl dla niej

Gość dobrze wam tak
Wyślij go na seksualne przeszkolenie do swoich koleżanek. Jak nabierze doświadczeń z różnymi kobietami to się lepiej poczuje.

Gość Do wlasnie ze jest to problem
Do "wlasnie ze jest to problem": przestań pierdolić głupoty, następny niedojebany prawiczek nudzi się w liceum albo gimnazjum na lekcji informatyki. Do autorki: pewnie facet czuje się skrępowany swoim brakiem doświadczenia. Mężczyźni często tak mają w sytuacji, kiedy kobieta jest bardziej doświadczona i dobrze wie, co i jak lubi robić. Nauczyć, ośmielić i cieszyć się seksem - to chyba jedyne, co można zrobić.

musisz mu powiedziec jak ma cie dotykac co cie podnieca i ty jego tez pytraj o jego potrzeby moze wstydzi sie i dlatego nie chce "probowac"innych rzeczy

Gość co o tym myślicie
dziękuje za odpowiedzi. nie sądze żeby to że nie jestem dziewicą mu przeszkadzało, bo byliśmy przyjaciółmi wcześniej i on o tym wiedział zanim zostaliśmy parą. Najgorsze jest to że on jak chce to naprawdę potrafi być świetny w łóżku, mówie mu o tym bardzo często. Z poprzednim partnerem bardzo doświadczonym też miałam na początku problem z orgazmem. Czuje że on mnie nie chce bo brakuje mi właśnie pożądania z jego strony, a schemat naszych zbliżeń wygląda zawsze tak samo: podchodzę, przytulam się, zaczynam go całować. Jakbym w tym momencie przestała to on za żadne skraby nie zrobił by nic więcej. A przecież czuje że jest podniecony. Nie wiem co o tym myśleć, a źle mi sie na ten temat z nim rozmawia, bo on już sobie przyjął do wiadomości że jest w łóżku beznadziejny :-o i chociaz mu mówie że jest inaczej to on ciągle swoje.

Nie chcialabym cie straszyc, ale facet moze miec jakies ukryte sklonnosci. Spotkalam sie pare razy z takimi przypadkami (raz osobiscie niestety), faceci niesmiali w tych sprawach, dlugo byli prawiczkami, pozniej niby sie zakochali a okazalo sie ze sa homo, bi albo transseksualni :/ Nie strasze, ale przyjrzyj mu sie dokladnie.

Gość co o tym myślicie
ojej, o tym nie pomyślałam, nawet by mi do głowy nie przyszło. Ale skoro jest podniecony i widzę jaką przyjemnośc sprawia mu seks ze mną, to chyba nie może być homo? zresztą on wcale nie był długo prawiczkiem, tylko ja sie tak pośpieszyłam niepotrzebnie.

Gość to ja bym tak chciala
moj mnie chialby dotykac tylko "erotycznie", a mi brakuje zwyklego przytulenia :(

Gość pejkaa
hehe....mam to samo! ale nie przejmuj sie. nie zaczynaj pierwsza ale daj do zrozumienia ze tego chcesz. i zobacz co on zrobi. na mojego działą. teraz sam sie do tego rwie.

co o tym myslicie : moj tez byl podniecony i zawsze bylo mu bardzo przyjemnie, ale to juz w trakcie.Natomiast zanim do czegos doszlo, taki byl zazwyczaj delikatny, malo inicjatywy z jego strony, jakies wahania... Ja to sie nawet z poczatku cieszylam ze mam chlopaka ktory nie pcha mi lap do majtek po miesiacu znajomosci. A okazalo sie ze tak zle i tak niedobrze. Teraz to juz na takich niesmialych w seksie bym uwazala. No ale mam nadzieje, ze twojego faceta to nie dotyczy, tak tylko napisalam co mi przyszlo do glowy.

Gość co o tym myślicie
no to rzeczywiście zaczne mu się bardziej przyglądać. Ale kurcze, poza tym on jest taki.. strasznie męski. Sama nie wiem. Kiedyś gadałam z moim znajomym, który jest gejem, że on właśnie próbował być kiedyś z kobietą ale nie mógł nawet znieść jej dotyku. W sumie to pewnie zależy od indywidualnych przypadków. Jakie jeszcze mogą być oznaki że on jest homo?

Gość upupupuppppppppppppppppppppppp