Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błyskotki

kosmetyczka warszawa

Polecane posty

Gość Błyskotki

Czy możecie mi polecić jakąś dobrą kosmetyczkę w warszawie i niedrogą:)

Gość joellla
zależy gdzie, ja mam w Falenicy super babkę

Gość Błyskotki
Mieszkam na Targówku, ale mogę dojechać:)

hej, ja mam kapitalną kosmetyczkę na Bródnie, chodzę do niej już kilka ładnych lat i jest to prawdziwa oaa luksusu, spokoju i odprężenia. Może nie należy do najtańszych, ale czy warto oddawać twarz w nieznane ręcę? Moja p. Basia ma gabinet na Łabiszyńskiej.

Gość Błyskotki
nio to miałabym bliźiutko:) a jak nazywa sie ten salon? czy masz może numer telefonu? ile kosztowałoby czyszczenie twarzy, tak mniej wiecej.

http://kosmetyka-urszula.pl/ Gorąco polecam panią Ulę, za którą "chodzę" po całej Warszawie od 15 lat ;) Nie wyobrażam sobie oddać się w inne ręce :)) To profesjonalistka z prawdziwego zdarzenia! I co istotne, ceny u pani Uli nie są wygórowane! :) Na pewno nie będziecie żałować :) Pozdrawiam, Basia

Szukacie dobrej kosmetyczki w Warszawie? Wiele naprawdę profesjonalnych gabinetów kosmetycznych znajdziecie na www.naszauroda.pl Oprócz kosmetyczek z Warszawy znajdziecie tam również fryzjerów, ośrodki SPA, solaria, kluby fitness z całej Polski. Wszystko, co potrzebne dla waszej urody znajdziecie w jednym miejscu, zaoszczędzając przy tym mnóstwo czasu na poszukiwaniach. W serwisie www.naszauroda.pl znajdziecie dokładną ofertę obiektów, zdjęcia salonów, opinie klientek, a także dokładne dane teleadresowe.

Gość mimi 121
Ja od lat korzystam z usług Pani Agnieszki, pomogła mi pozbyć się uporczywego trądziku.Kiedyś jeździłam za nią po różnych salonach w Warszawie w których pracowała, teraz działa na własną rękę i dojeżdża do klientów, do domu.Nigdy nie pójdę do żadnej innej kosmetyczki!!Gorąco polecam!!!! http://123pieknaty.pl/

Gość everythy
w denique na Bemowie pracuje pani grażyna. bardzo dobra kosmetyczna i niezwykle otwarta osoba. Zobacz soebie czy ci to jakos pasuje pod kątem lokalizacji a moze bedziesz mogla skorzystac. tylko najpierw dzwon bo jest oczekiwanie..

Gość mi4ni6stra
eeeeee To nie pierwsza dobra opinia o Deniqe którą czytam choc przyznaje sie ze ani razu tam nie byłam..:D. No ale jak komuś pasuje to nie sie tam "pięknuje":D

Gość renatos1980
A ja polecam panią Iwonkę która kiedyś pracowała na łabiszyńskiej na Bródnie a obecnie przeniosła się do gabinetu na Bohuszewiczówny również na Bródnie. Robi super zabiegi na twarz, depilację itp. tel. do niej 508061796

Gość newskiap
Zobacz sobie w salonie denique na Targówku. Ja tam kiedys byłam u Magdy i byłam zadowolona.

Gość gość
Polecam gorąco salon kosmetyczny Extravaganza wyspa Urody na Rudzkiej ! Było mi bardzo miło po raz kolejny odwiedzić ten salon. Osobiście uważam, że jest to miejsce, gdzie mogę się poczuć zrelaksowana, pani Agata ( szefowa) ma naprawdę profesjonalne i indywidualne podejście do każdego klienta, jest wyluzowana ,efekt wykonanego zabiegu makijażu przez p. Agatę wygląda świetnie i z pewnością skorzystam z następnego. Oprócz tego dużym plusem jest wnętrze samego salonu i to mega akwarium, które już na wejściu-w razie napiętego całego dnia-wręcz uspokaja. Cenowo też ok, czyściutko i jednym słowem miło!

Gość gość
ja moge polecic spokojnie www.rezydencja-urody.pl/ dobre kosmetyki i bardzo dobre traktowanie klienta. a do tego moge takze polecic od razu tam fryzjerstwo:)

Gość gość
Również mogę polecić salon Extravaganza na Rudzkiej 28 Robiłam tam już dwa zabiegi i jestem zadowolona z efektu.Glikopeel- na początku nie wierzyłam, ale naprawdę widać efekty , skóra na twarzy jest jaśniejsza bardziej napięta i oczyszczona, a pani kosmetyczka, chyba ma na imię Sylwia, jest profesjonalistką , bardzo miłą i sympatyczną osobą , oddaną swoje pracy, wykonuje ją z przyjemnością i zaangażowaniem. Drugi zabieg to karboksyterapia pod oczy, która była bezbolesna i szybka.Aby znikneły sińce pod oczami trzeba wykonać serię,ale już nawet po jednym zabiegu ja widzę poprawę. Makijaż mineralny wykonywany po zabiegu też godny polecenia. Bardzo miła i profesjonalna obsługa wszystkich pracowników salonu.

Na al. KEN 36 znajduje się salon Gnatyshyn. Świetna kosmetyczka tam pracuje jest bardzo delikatna i widać że posiada duże doświadczenie. Zawsze po wizycie u niej jestem świetnie zrelaksowana. Można zapisać się do niej online poprzez stronę salonu. http://gnatyshyn.pl/pl/

Gość gość
Najlepsze kosmetyczki są na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Gość gość
Może SPA MOBILNE URBANIAK? :)

Gość gość
MezoSkin - najlepszy gabinet!!!

Możemy Ci polecić ale i tak powinnaś iść na jeden zabieg do jednej kosmetyczki na drugi do drugiej na trzeci do trzeciej i dopiero wybrać ten salon/klinikę i tę kosmetyczkę, która Tobie będzie odpowiadać najbardziej... Ja mam ulubione Panie kosmetyczki w http://cziu.pl/. Uwielbiam masaże twarzy w wykonaniu Pani Ewy, natomiast Pani Beata zawsze zakłada mi rzęsy. To dwie zupełnie różne osoby ale fajne jest to że świetnie się uzupełniają. Musisz sama spróbować i ocenić. Każdy lubi co innego. Ale myślę że i Tobie podpasują idealnie :)

Gość Karolineczka076
Polecam i regularnie wracam do pani Natalii z Samui Spa w Novotelu koło Okęcia. Jeszcze nigdy mnie nie zawiodła, moja twarz i dłonie są zawsze przez nią profesjonalnie zadbane ;) Próbowałam tam różnych zabiegów, do moich ulubionych należy mikrodermabrazja oraz optymalne oczyszczenie. Skóra po nich jest taka delikatna i przyjemna w dotyku! Czuję się czasem jak księżniczka, kiedy stamtąd wychodzę ;) Do tego mają przyjazne ceny, które pozwalają na częste wizyty :P

Gość gość
zawsze warto jeszcze sobie przejrzeć opinie albo znaleźć gabinety, o których się nie miało pojęcia, a które mogą okazać się strzałem w 10, dlatego ja zawsze najpierw robię research na stronach typu www.pkt.pl i sprawdzam po kolei kosmetyczki, patrzę jaką mają ofertę i warunki

Gość gość
ja bardoz fajny salon znalazlam w Krakowie u siebie http://medicor.krakow.pl/ polecony przez przyjaciółkę :) podpytajcie swoje znajome co poleca wam w Warszawie

Gość gość
Tydzień temu zafundowałam sobie w Klinice Amaya zabieg Surgen. Jest to nieinwazyjna metoda wypełnienia zmarszczek i mini lifting. Efekt godny polecenia! Jak jesteś zainteresowana to sprawdĽ jego ofertę na stronie firmowej kliniki pod adresem www.klinikaamaya.pl

Gość Anna Knap
ja polecam Panią Ewę ze studia http://www.studiourodykasia.pl/ sumienna, zawsze robi mi więcej niż trzeba, bardzo delikatna, wytłumaczy co używać w domu, a czego nie, ja chodzę do niej od roku i każdemu polecam !

Gość gość
jeśli chodzi o wszelkie zabiegi kosmetyczne, rzęsy, manicure, pedicure to polecam salon z Warszawy www.zakatek-urody.com

Gość gość
Ja uwielbiam chodzić na zabiegi do LoveSkinClinic w Wilanowie. Zawsze są świetne efekty, a ceny też rozsądne, więc jestem zadowolona. W dodatku rewelacyjna obsługa, która zawsze mi coś doradzi. Naprawdę polecam!!!

Gość Anna

No a co konkretnie chcesz się zdecydować? Jeśli poszukujesz porządnej kosmetyczki, udaj się do salonu Beauty Address. Znajduje się przy ulicy Inflackiej. Oferuje zabiegi na skórę twarzy i i na całe ciało w rozsądnych cenach. Ja korzystam wyłącznie z usług tego gabinetu i jestem zadowolona, polecam!

Gość ankaaa

Jestem od dłuższego czasu klientką Beauty Skin na Filareckiej w Warszawie i sobie ich chwalę. Wysoka kultura osobista, przyjazne podejście, można się u nich faktycznie odprężyć i zadbać o siebie od czubka głowy po palce u stóp 🙂 Mają swoją stronę na beautyskin.com.pl z dość szczegółowym opisem zabiegów.