Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoWlinKa

operacja uszu

Polecane posty

Gość PoWlinKa

Ogromne podziękowania dla Doktora Chiciaka. Operacja uszu przebiegła bardzo szybko, bezboleśnie, w bardzo miłej atmosferze, zero stresu naprawdę. Jak każde rany pooperacyjne bolą, jednak gra była warta świeczki. Nie ma jak to dobra i fachowa pomoc doświadczonego lekarza spejalisty. Pozdrowienia dla obu Pań, będących podczas zabiegu. Jeszcze raz serdecznie dziękuję ;-) A wszystkim, którzy posiadają jakikolwiek prpoblem chirurgiczny, serdecznie polecam konsulatcje u Doktora Chiciaka. Pozdrawiam Paulina

Gość Joaskkkaa
Ja tez zamierzam zoperowac uszy. Bardzo prosze czy moglabysmi powiedziec ile kosztowala cie operacja i z jakiego miasta jest ten doktor zalezy mi na dobrym lekarzu Bylabym wdzieczna Prosze:)

Gość PoWlinKa
jeszcze tylko krótki zabieg instalacji rury od odkurzacza potem kupie bilet do Kenii i spotkam się z moim lubym słoniem o wdzięcznym imieniu LeKnagen z kenijskiego parku narodowego

Gość PoWlinKa
widze, ze niektorzy potrafia robic sobie kpiny.... poprostu zenada!! czlowieku podsyzwajacy sie pod innych, troche rozumu i dojrzalosci. A do Pani wyzej, doktor jest z Poznania, przyjmuje na ul. Grunwaldzkiej 324, -KLINIKA GRUNWALDZKA, doktor Chiciak nr teln-601721725, operacja osztowała 2300 zł. Pozdrawiam.

Gość KASBAK
JA ROBIłAM OPERACJę WE WROCłAWIU.DR.JARLIńSKI.POLECAMMMM!!!!!!

Gość a ile kosztuje nos
mam taki wstrętny a może to nieduzo i kiedys się skuszę