Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowana_jestem

Klikanie w płatne maile-linki do uczciwych firm

Polecane posty

Gość zaczarowana_jestem
Gość zaczarowana_jestem
Wcale nie :O

Gość malanoka
malanoka Zacznij zarabiać w dolarach,euro,funtach. Zapraszam na stronę z buxami zagranicznymi.Duży wybór tylko najpewniejszych(płacących) serwisów PTC(klikanie w banery i czytanie emaili). Strona jest codziennie aktualizowana. http://www.bestptcsites.republika.pl/

Gość gość
Witam Chcesz zarobić reale pieniądze grając tylko w grę ? To w żadnym przypadku nie jest ściema. To nowa gra przeglądarkowa, rozbudowujesz swoje miasto, stawiasz budynki, mieszkania, kopalnie złota - które możesz sprzedać za realne pieniądze !!!!. Tak to prawda, złoto w grze ma pokrycie w realnym kruszcu, na chwile obecna 1 gold w grze kosztuje około 4 euro i ciągle rośnie. Ta gra to goldentowns. Łączysz pożyteczne z przyjemnym !!! zarejestruj się !!!, zarobić możesz też inwestując w akcje aktywnych graczy lub danego miasta bo gra ma rynek do treadowania. Zarejestruj sie z mojego reflinka wtedy służe pomocą w początkowej fazie gry i pomogę Ci szybko rozbudować miasto by móc zarabiać !!! Rejestracja nic nie kosztuje, wszystko w pełni darmowe, twórcy gry zarabiają jedynie na obrocie złotem w tej grze, wiec nic nikt nie musi wpłacać, zacznij już dziś, gra jest nowa, a najlepszy gracz Killman wypłaca około kilku tyś. euro miesięcznie !!! Oto mój reflink www.goldentowns.com?i=44313 zarejestruj się z niego a otrzymasz ode mnie pomoc

Gość gość
Witam jeśli ktoś ma dostęp do internetu to może dorobić poprzez czytanie maili, i od czasu do czasu braniu udział w konkursach, a także poprzez wypełnianie ankiet. Zasada jest prosta zbierasz punkty a po jakimś czasie zamieniasz je na realne pieniądze. wystarczy jakaś godzina dziennie, maile przysyłane są codziennie, wystarczy się zarejestrować poprzez https://www.qassa.pl/312458 pozdrawiam to działa ulka

Gość gość
jak ktoś taki, kto płaci 1/4 grosza za wejście na stronę i jeszcze jak by było tego mało odczekanie na tej stronie kilkadziesiąt sekund, kto za rejestrację płaci 10 groszy i 1 grosz oferuje na główną nagrodę w konkursie, może być uczciwy? Kpina to za łagodne słowo i na takie oferty powinien być paragraf.