Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

godfather

petting i ciaza... pomocy

Polecane posty

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy moja dziewczyna mogla zajść w ciążę podczas pieszczot a mianowicie po włożeniu placów do pochwy, wcześniej miałem wytrysk i umyłem ręce ale boje sie ze mogło coś zostać na moich rekach, chciałbym jeszcze dodać ze robiliśmy to kilka dni temu a ona za kilka dni spodziewa sie okresu i jest jeszcze dziewica, bo nie było przebicia błony... jest to dla nie bardzo wazne, czekam na odpowiedz

Gość alussia
jezeli umyłęs porzadnie rece skad ta obawa?raczej nie ma ciązy....

Gość świat wiedzy
raczej???... na bank nie ma ciąży!!!! Ludzie odkąd to plemniki sobie mogą żyć na rączce 5 min?? Żeby plemnik zapłodnił musi mieć niezłe pH,prędkość..one nie przeskakują..do czegoś musi służyć ten wytrysk! Sorki ale ja nie słyszałam żeby dziewica była w ciąży..jak ktoś ma koleżankę koleżanki, która ma koleżankę w ciąży i to dziewice, to kurde do księgi cudów wpisać :P

Gość dla zabawy nie mam nicka
Ile razy można powtarzać, że przez palec nie można zajść w ciążę, a tym bardziej po umyciu rąk?

Gość świat wiedzy
ja tez nie wiem ile razy można im tłumaczyć, ze jak sie boją po każdych "robótkach ręcznych", ze są w ciąży, to powinni sie wziąć za seks przez internet lub telefon ;P

Gość dla zabawy nie mam nicka
E tam zaraz będzie, że się wirtualnie się przenoszą :P

Gość niedzwiadek
ja myśle ze powinni stosować gumowe rękawiczki lateksowe jako zabezpieczenie :P