Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sprawa

Chce laserowo usunac wlosy intymne,czy ktos probowal??

Polecane posty

Gość taka sprawa

Zalezy mi na kompletnym pozbyciu sie wlosow w okolicy bikini-wszystkich doslownie, ewentualnie pasek z przodu jest ok, ale wlosy nizej i bardziej z tylu mnie irytuja. Nie wyobrazam sobie w pozycji od tylu w swietle dziennym sie kochac, na miejscu mojego faceta nie podobalyby mi sie wlosy przy odbycie:/ Czy ktoras z was depilowala tam sobie??

Gość mariadede
nie pytaj o takie rzeczy na kafeterii bo tu siedza same debile. jesli chcesz uzyskac sensowna odpowiedz to polecam inne fora. poza tym tez ide niedługo na laser bikini i jedna taka sesja, a musi ich byc z 3do 7, kosztuje 300,-

Gość mariadede
wpycham sobie sernik do cipki, ale wydłubuje rodzynki :classic_cool:

Gość mariadede
o w`łasnie-powyzej przykład zastraszającej inteligencji uzytkownika forum... dramat

Gość mariadede
o w`łasnie-powyzej przykład zastraszającego poczucie humoru, luzu i dystansu uzytkownika forum... dramat mam łupież P.S. to nie podszyw :classic_cool:

na chirurgii plastycznej jest wątek o depilacje laserowej, poczytaj tam :) ja jestem po 3 zabiegach - efekt przechodzi oczekiwania.. :)

Gość do samanta
powaznie, to dziala? Jeszcze nie tak dawno spotkalam sie z opinia, ze wlosy i tak odrastaja. Czy zabieg jest bolesny? Napisz cos wiecej, prosze.

działa. ja miałam straaaaaaszny problem z owłosieniem a po laserze spokój :) odrosły mi jeszcze ze 4 włoski, usunę je teraz przy kolejnym zabiegu (zaczęłam robić też nogi). zabieg jest średnioprzyjemny.. znieczula się maścią emla, ale i tak mocniejsze ukłucia czuć. znośne ale mi się zdarzało piszczeć :P dla efektu naprawdę warto :) jeśli chodzi o cenę to ja płacę za bikini głębokie (może też być całkowite, ja nie chciałam zupełnie na gładko, ale cena ta sama) z linią stringów (po 3 zabiegach już jej nie muszę poprawiać, spokój :) ) 200zł. w łodzi