Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bukareszt jest fajny

KAWA !!!!!!

Polecane posty

Popatrzcie tylko. Kawa jest fajna. Bez kawy nie powstałoby wiele dzieł sztuki, np. film \"Kawa i papierosy\". Ale czy to normalne, że czasami zmuszamy się do picia kawy? Dajmy na to, poranek. Większość pija kawę po obudzeniu. Nawet jeśli nie ma na nią ochoty. Czy to już nałóg? Podobno kofeinizm jest bardzo destrukcyjnym nałogiem. Być może istnieją ludzie, którzy zastawiają wartościowe rzeczy w lombardzie, żeby kupić paczkę Tchibo Mild i się zaspokoić. Macie jakieś refleksje odnośnie kawki? :)

owszem. nigdy nie lubiłam jej zapachu ani smaku. z rana na pobudzenie zaciągam się biedronkowym be power zamiast :P

Bez kawy nie poprawiłabym stanu swoich ud!:p jest dobra na cellulit, chwaaaaaała kawie!:classic_cool:🖐️

to pamiątka po mej byłej oraz i ksywa, którą nadaly mi osiedlowe moherowe beretoslawy :o bejb kawa na poślady jest ołkej :classic_cool:

"ksywa, którą nadaly mi osiedlowe moherowe beretoslawy" T\No to niezłe z Ciebie ziółko faktycznie musi byc:D 🖐️ A na poślady to aż tak super nie podziałało, ale nie trace nadziei, co innego kitka:D:classic_cool:

Gość upppppppppp

Gość jedna mama2amilion
zapraszam na www.przy-kawce.blog.onet.pl

Dlaczego mówisz na mnie papuga? jedna mama2amilion, bardzo fajny blog ale niestety nie znam żadnych przysłów o kawie. Może takie moje własne: \"Kawa jest nektarem bogów\" :)

Gość Zyta Kafeteryjna
a tam pieprzycie że celulit schodzi... 🖐️ chyba ze fusami się okładacie po dupie :D

Gość jedna mama2amilion
zadna zielona herbata nie zastąpi ci tego, co kawa ci dac moze w