Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oLAAAAAA_19

tusz do rzęs -opakowanie w panterke

Polecane posty

Gość oLAAAAAA_19

kto wie jakiej firmy jest ten tusz całe opakowanie tuszu jest w panterke :) pokazywała go Pani Anna w programie Salon Piękności ale nie powiedziała jaka to firma tuszu moze któraś z was widziała taki tusz i wie jaka to firma? bardzo prosze o odpowiedz

Heheh widziałam dziś ten program i też mnie to zastanawia. ;)

Gość oLAAAAAA_19
więc moze ktoś wie i nam pomoze he

Gość oLAAAAAA_19
dziękuje a posiadasz go ?? jest wart swojej ceny???

Gość ja sobie go własnie kupiłam
jak go wypróbuje to napisze choc mnie przyciągneło opakowanie - uwielbiam panterkę :)

Niestety, jeszcze nie posiadam, ale widzialam, trzymalam w rekach. Opakowanie wyglada bardzo elegancko, wrecz luksusowo. Szczoteczka bardzo wygodna. Dzisiaj czytalam, ze to jest naprawde dobry kosmetyk. A ma opakowanie w tygrysie cetki dlatego, ze pomalowane tym tuszem rzesy wygladaja jak w makijazu, przypominajacym "efekt kocich oczy" czyli rzesy sa pogrubione, podkrecone i wydluzone, w dodatku intensywnie czarne (tusz jest w postaci gestego zelu, ma bardzo wydajna konsystencje)

Gość asia42
Dziewczyny makijażystka zachwalała też bazę rozświetlającą Clarins ,jak nazywa się ta baza, może to była ta słynna maseczka upiększająca?

Gość mam ten tusz i jest super
dla mnie rewelka, super szczoteczka, idealnie rozdziela rzęsy, wygodna, sam tusz niesamowicie elegancki :) jestem zachwycona, jak najbarziej wrat swojej ceny