Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ból.. jajników?

Polecane posty

hej dziewczynki ... od pewnego czasu kuje mnie po prawej stronie podbrzusza.. nie wiem..od tygodnia,dwóch? używam plastrów,wiec to nie przez owulacje... hmmm 3 tyg temu byłam u gina wiec wszystko ok skąd ten ból?

Gość bro...da
a może to atak wyrostka robaczkowego!!!

ale to jest lekki ból takie małe kłucie ok 3o sekund i przerwa... no i za jakiś czas znów.. hmm jak wspomniałam 3 tyg temu byłam u lekarza robił mi cytologie itp to chyba by wykrył jakby bylo cos nie tak z jajnikami? ja nie wiem cot o moze być,ból nie jest ostry,słaby,ale wyczuwalny :(

Gość xcgzxfbx
tUSK !!!!!!! co ? ty KU.R.WO :DDDDDDDDDDddd buhahahaha

ktoś mi pomoże?:(

:(:(:(

Gość Karoolka
Mnie jak jajniki bolały tesh na początku tak pokówały a potem tak z bólu cierpiłam i okazało sie że to zapalenie przydatków. Lepiej idź do lekarza to wszystko się wyjaśni:)

Gość wredotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nadal bolą :( a wczoraj miałam stan podgorączkowy.. nie wiem czy isc do lekarza? czy przeczekac troche? bolą już ok tydzień .. wydaje mi się,że to nie jest coś cięzkiego np torbiele albo zapalenie czegoś, bo ginekolog by wykrył ( byłam 2,5 tyg temu )

cytologia nie wykryje ci nieprawidłowości zwiazanych z jajnikami no co ty...chyba ze źle zrozumiałam twoją wypowiedx...ja też mam takie kłucie po cilescie zrobiła mis ie torbiel na jajniku...ale to można wykryć przez usg, ja takowe miałam robione co miesiąc zeby sprawdzić czy tabsy są odpowiednie i w przeciagu miesiaca się zrobiła...:o

Gość lena 1985
mam tez kłucie po prawej stronie podbrzusza, biore yasminelle...do tego doszedł ostry bol piersi...jakie objawy daje torbiel? czy jak ginekolog mi kiedys powiedziała ze mam przesunieta macive na lewa strone to czy moze miec to zwiazek z janikiem i torbielą?

myślałam,że jak bada mnie to wykryłby coś ,np powiększony jajnik przez torbiel.. nie wiem denerwuje mnie ten ból .. moze to dlatego,ze przechodzilam teraz z tabsow na plastry/ ale to bylo 3 tyg temu a ból jest od niedawna i to znaczący ból a nie pobolewanie

ale badał cię ginekologicznie??czy tylko ta cytologia??bo mi się wydaje ze to przez usg tylko ale wszechwiedząca to ja nie jestem...no mówie mój mi robi po kazdym opakowanie usg zeby sprawdzić czy nic sien ie dzieje z jajnikami:) pójdź do swojego i powiedz w czym problem

ahaa to ja nie wiedziałam,że problemy z jajnikami tylko usg wykryje on mnie badał ginekologicznie.. on nie ma USG.. heh .. a jest dobrym prywantym lekarzem pełno kobiet tam chodzi, bede musiala chyba zmienić ;/

Gość na usg dobrze widać
Ale skoro to dobry lekarz idź do niego - lekarz badając ginekologicznie też takie rzeczy zdiagnozuje - skoro przy ostatniej wizycie cie nic nie bolało i nie mówiłaś o tym to on też nie jest duchem świętym Idź się zbadać jeszcze raz, powiedz wszystko, pewnie także da ci skierowanie na usg, ale dawniej usg nie było i też takie np. zapalenie przydatków diagnozowano.