Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maenka

Mój chłopak się zmienił.

Polecane posty

Gość maenka

hej, Znalazłam to forum troche przez przypadek, ale.. chciałam was zapytać co myślicie o takiej sytuacji. Jestem z chłopakiem ponad pół roku, mamy nie za wiele nie za mało- 21 latek. Do niedawna "mały" był zupełnie pruderyjny.. chociaż dochodziło do jakichś kontaktów intymntch między nami to On zupełnie nie lubił rozmawiac o seksie. Mówił, że się wstydzi i jak czasem coś powiedziałam to zaraz się peszył.. Od paru dni nie wiem skąd to On zaczyna mówić o tych sprawach. W ogole zdaje się, że chciałby się kochać.. a ja chyba nie jestem gotowa.. Jak myślicie skąd u Niego taka zmiana?

Gość niestety już cię nie kocha
chce cię zaliczyć i zostawic

Gość zakochał się naprawdę
i przestał łazić na dziwki, a seksu mu trzeba

Gość maenka
eh myślę, że w kwestii uczucia nic się nie zmieniło. Pytam raczej o wasze zdanie w kwestii co mogło wpłynąć na taką zmianę, czy do tej pory może troche udawał takiego pruderyjnego(?), nawet jeśli to czemu przestał... na dziwki na pewno nie chodził... :) a nawet jak zaliczy, to nie bedzie mial gdzie sie wyprowadzic zeby zostawic :D

prawdopodobnie przemyślał sobie i sie podjarał tym, ze ty próbowałas z nim rozmawić o seksie Jak nie jestes gotowa to nie musicie od razu mieć stosunek ,ale zacząć się zabawiać pettingiem

Gość maenka
hym,. no sprawdziłam sobie co to jest pitting, i w zasadzie to tak chcieliśmy. Tylko, że później mi powiedział, że... chciałby żeby to się kończyło: "czymś co możnaby nazwać seksem" jakby się znowu troche wstydził.. jeśli miałby to być np. seks oralny.. kiedyś próbowałam z Nim tego z gumką, ale.. nie miałabym ochoty na jeszcze raz. a normalne współzycie, to narazie też nie wchodzi w grę. Zawsze jest szansa, że zajdę w ciążę, a tego bym bardzo nie chciała...

oral jest przyjemna dla obu stron metodą zaspokojenia seksualnego bo usta są erogenne.Sądzę że nie jesteś za bardzo zaangażowana w ten związek skoro nie lubisz orala oczywiście mam na myśli (minetke)

Gość o co tu chodzi
może chodziło mu o oral bez gumki?? o ile w gumce można nazwać oralem :/

Gość maenka
no właśnie.. nie chodzi o to, że nie było przyjemnie. Było.. raz nawet bardzo, ale nagle się chyba przestraszyłam, przestałam tego chcieć.. ja po prostu nie mogę chyba tak do tego podejść, gdy nie mam pewności, że jakby coś się stało to nie zostanę sama.. a On nie chce mieć dzieci, boi się tego, kiedyś powiedział, że gdybym zaszła w ciążę to pewnie by uciekł... może to tylko żart, ale...

Gość o co tu chodzi
a nie myślałaś o bardziej pewnym zabezpieczeniu? Mam tu na myśli tabletki anty??

Gość maenka
próbowałam mu też robić bez gumki, ale.. w wannie bo tak można było cały czas przemywać, ale jak teraz spytałam czy chce pójść do wanny to posmutniał i w ogole nie chciał już dalej..

Gość o co tu chodzi
dlaczego w wannie?:| brzydzisz sie go?? Bo chyba nie boisz sie ciazy przez oral... pieszczac go ustami nie zajdziesz w ciaze przeciez...

Gość maenka
a tabletki... Obawiam się ich szkodliwości, chociaż wiem, że to już nie czasy pierwszych tabletek i kobiet z wąsami, pozatym- tutaj też jest możliwość, że zajdę w ciążę. Mniejsza, ale ciągle jest.. dlatego pełnego współrzycia nie chciałabym i tak podejmować. w ogole nie czuje się na to gotowa.. :(

Gość o co tu chodzi
Niepotrzebnie obawiasz sie tabletek.. Ja bralam przez 2 lata i nic nie bylo :) Musisz pamietac tylko o przyjmowaniu ich codziennie o tej samej porze..wtedy masz prawie 100% skutecznosci :)

Gość maenka
ale zawsze to jest prawie 100%, niby wiem, że to mało prawdopodobne, żeby zajść w ciąże, ale po prostu sie tego boje i pewnie cały czas bym o tym myślała...

ja doskonale cie rozumię a on też chciałby w końcu wejść w ciebie. dlatego stwarza sytuację ze nie jest zachwycony twoimi pomysłami.Wcale nie musisz mu ulegac jak nie ejsteś do tego gotowa choc dobra jakościowo gumka nie powinna pęknąć.Ile macie lat i czy ty jesteś jego pierwsza dziewczyną?

Gość o co tu chodzi
to moze faktycznie nie jestes jeszcze na to gotowa... ale seks oralmny jest bezpieczny..nie musicie robic tego w wannie... i przez gume... Tyle, ze jesli On "skonczy" to lepiej zeby Cie juz TAM nie dotykal..ale to juz chyba wiesz :)

Gość maenka
no.. w pierwszym poście pisałam, mamy lat 21, mieszkamy razem od 2,5- studiujemy, parą jesteśmy od troche ponad pół roku

Gość o co tu chodzi
To nic dziwnego, że chłopak ma na Ciebie ochote...proponuję wyzbyć się strachu i wątpliwości i pójść na całość :) i zabezpieczyć odpowiednio :) Gumki też dają dużo... :)

właściwym w zyciu seksualnym jest poznawanie wzajemnych reakcji seksualnych dlatego ważne jest nim rozpoczniecie stosunki seksualne doprowadzac siebie nawzajem do orgazmów w inny sposob.

Gość o co tu chodzi
pewnie!! w oralu nie ma nic zlego...i jest cudowny :) chociaz ja ze swoim zaczynalam w odwrotnej kolejnosci to i tak polecam :):):):)