Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabri

Czy to coś znaczy???

Polecane posty

Gość Gabri

Dziewczyny mam mega problem... Poznałam kolesia który bardzo lubi się bawić w różne gierki i dałam się w to wciagnąc. polega to na tym że robi coś co jest symboliczne i ja to musze odgadnąć (raczej chce bo on daje mi w ten sposób jakieś sygnały) - a ciacho z niego samoniewite:):):) Ostatnio przesłał mi jakąś ikebanę to jest kompozycja kwiatów która jest symboliczna. jak rozgryzłam, że oznacza to że musię podobam to byłam wniebowzięta. Ja też mu staram się coś wymyslac i ogólnie świetnie się przy tym bawię. Ostatnio zabrał mnie do knajpki na drinka. Wypiliśmy i wyszliśmy i oczywiście ja mam się domyślać co o oznacza... a piliśmy Mojito... Ktos coś może mi podpowiedzieć??? Błagam o jakieś sugestie...

Gość kradkaaa
ze jestes jego ??

Gość Gabri
no nie jestem - przynajmniej mu tego nie pokazuje heheh Ae chodzi o tego drinka - czy to może coś symbolizować wg niego tak.. przeszukuje necik i nic nie mogę znaleźć - same przepisy i nic innego:(

Gość loverdra
Że też chce się wam w coś takiego bawić:P Nie mam pojecia co może symbolizować mojito...

Gość cherita
Nie wiem czy w dobrym kierunku podążam, i czy Ci coś to pomoże, ale mojito jest zdrobnieniem słowa \"mojo\" (używane do nazywania różnego typu pikantnych sosów). Może kolega miał na myśli: \"będzie ostro, pikantnie\"? :)

Gość fajerka
nooo pikantnie heheh. Z tego co wiem to mojito było ulubionym drinkiem Hemingwaya. Moze poszperaj cos w tym kierunku...

Moim zdaniem to symbol tego, ze amant ma nierowno pod sufitem. Jeszcze chwila i bedzie Ci dawal lamiglowki sudoku dla zaawansowanych.

ten drink robi się z miętą może o to chodzi, że czuje do Ciebie mięte :)

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaa
A gdzie takich facetóe sieją, a może sami rosną? :D A jak po ślubie zamiast powiedzieć :"zrób mi herbatę" on będzie sięgał do Prousta albo J.Joyce'a albo co inkszego jeszcze. W życiu tej herbaty nie dostanie, natomiast w pysk ode mnie by dostał.

Gość Gabri
Bez przesady:):):) Oboje się w to bawimy i to calkiem uprzyjemnia nam czas - oczywiście jak zacznie mnie to wkurzać too strzele focha i tupne nóżką:D Swoją drogą to muszę znaleźć cos neutralnego bo nie powiem mu że czuje do mnie miętę i ma ochotę na cos pikantnego ze mną w roli głównej - chociaż czemu nie... Jak juz się napali to go ochłodze mojito heheheh

Gość tyjyt

Gość tyjyt
zapros go na herbate mietowa

Gość badatela
Rany, moze to byc ciekawe inspirujace i zabawne, ale kontrolne pytanie: czy cokolwiek mowi on wprost? jesli nie, to zaczelabym sie zastanawiac. zaraz moga sie zacząć schizy - umowil sie ze mna pod pomnikiem dwoch krzyży - co to znaczy? wyslal mi kartke z piramida - co to znaczy? zalozyl zileone buty? co to znaczy? mozna zaczac sie gubic w tym, co znaczace, a co pzrypadkowe. a w ten sposób umysł jest zaplatany w quasi - zagadkach, a na budowanie bliskosci, poznawanie sie, i inne sprawy "budujace" związek nie bedzie miejsca, bo wszytsko sie zgubi w domyślaniu. zagadka raz na jakis czas - ok, ale jesli to jedyny sposob na komunikowanie drugiej osobie uczuc, mysli itp, to jest problemik. bo on w taki bezpieczny sposob cos mowi, ale nie mowi, nie bierze za to odpowiedzlanosci, bo to mogl byc symbol czegos innego... a gadacie potem o "rozwiazaniu zagadki"? o tej ikebanie np? jesli jest to tylko punkt wyjscia do rozmowy o Was, to fajne takie zagadki. ale jesli na samym tylo zadaniu zagadki sie konczy, to wroze zagadkowy zwiazek: nie wiadomo, czy zwiazek jest, czy nie, bo nie wiadowmo, czy trafnie odczytalas symbol. a facet nie umie powiedziec wprost. wariant przyszlosciowy: dostaniesz od niego maskotkę, wiec wywnioskujesz, ze dorósł do ojcostwa, nie zabezpieczysz sie, i zajdziesz. a potem tragedia, bo on mial na mysli, zebyscie spotkali sie w Zoo:))

Gość Gabri
Oczywiscie ze jest to zabawa która zaczęła się tak troche przez przypadek i teraz się ciagnie - ale nie ma w tym nic sztucznego i przesadzonego. Myslę ze jeśli miałoby coś z tego wyjść to te zagadki będą czyms co bedziemy opowiadać jako anegdotę (o czym ja myslę:)) A powanie to nie chodzi o to czy on jest normalny tylko co to "bacardi mojito" (tak dokładnie nazywał się drink) może oznaczać... Macie jakieś pomysły jeszcze....